• PRO TV
  • Alex Bodi, adevărul despre momentul în care ar fi păruit-o pe Ema Uta, în aeroport. Afaceristul nu mai are liniște de când make-up artista l-a părăsit: „Erau certuri”

Alex Bodi, adevărul despre momentul în care ar fi păruit-o pe Ema Uta, în aeroport. Afaceristul nu mai are liniște de când make-up artista l-a părăsit: „Erau certuri”

Alex Bodi, adevărul despre momentul în care ar fi păruit-o pe Ema Uta, în aeroport. Afaceristul nu mai are liniște de când make-up artista l-a părăsit: „Erau certuri”

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit în urmă cu ceva timp, însă niciunul dintre ei nu a vorbit despre motivele care i-au adus în acest punct. La scurt timp după aceea, afaceristul i-a adus fostei logodnice, public, o serie de acuzații și, de atunci, make-up artista nu vrea să mai audă de el.

Gallery

Prin urmare, Alex Bodi nu știe ce să mai facă, pentru a o convinge pe aceasta să îi mai acorde o șansă. Bărbatul este dispus să facă orice, pentru a-i demonstra că s-a schimbat, dar și că este un bărbat pe care se poate baza.

Alex Bodi neagă acuzațiile conform cărora ar fi păruit-o pe Ema Uta

După ce Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit, au început să apară fel de fel de zvonuri despre cei doi. Conform unuia dintre ele, afaceristul din Mediaș ar fi păruit-o, în aeroport, în văzul tuturor.

Alex Bodi a negat zvonurile, recunoscând doar că, fiind două caractere puternice, atunci când se certau, ieșeau scântei, însă niciodată nu a fost implicată și agresiunea fizică.

Citește și:

„Între noi nu erau certuri, avem un ego foarte mare amândoi. Suntem zodii de foc și când ne ciocnim, erupe vulcanul”, a spus acesta, conform Cancan.

Alex Bodi, determinat să o recucerească pe Ema Uta

Alex Bodi și Ema Uta nu sunt la prima despărțire, însă controversatul milionar speră să nu fie ultima. Acesta își dorește ca fosta logodnică să îi mai dea o șansă și i-a cerut scuze public, de mai multe ori.

Cu toate acestea, deși și-a asumat public toate greșelile pe care le-a făcut față de ea, Ema Uta este de neclintit, doar că nici el nu vrea să renunțe atât de ușor. Alex Bodi este pregătit să treacă la nivelul următor și să îi arate că mai merită încă o șansă.

Citește și:

„Când cred că o persoană merită ceva și eu sunt sigură că merită, o să fac tot ce îmi stă în putință să recuperez persoana respectivă. Știu ce nuanță are această lume în materie de distracții, dar nu îmi doresc să cunosc acum pe altcineva. Nu sunt eu pregătit emotional și nu aș putea”, a mai declarat acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni