• PRO TV
  • Dana Roba a recunoscut motivul pentru care ea și Beni s-au despărțit. Cei doi vorbeau de nuntă și de copii: „Eu aveam nevoie...”

Dana Roba a recunoscut motivul pentru care ea și Beni s-au despărțit. Cei doi vorbeau de nuntă și de copii: „Eu aveam nevoie...”

Dana Roba a recunoscut motivul pentru care ea și Beni s-au despărțit. Cei doi vorbeau de nuntă și de copii: „Eu aveam nevoie...”

Dana Roba anunța, în urmă cu ceva timp, că ea și Beni au decis să se despartă, după o relație care a durat un an. Nu a durat mult, însă, și cei doi s-au împăcat, make-up artista mărturisind că nu poate sta departe de el.

Gallery

Deși, după despărțire, nu a vrut să vorbească despre motivele care au dus la separarea de Beni, în cele din urmă, Dana Roba a recunoscut ce a determinat-o să pună punct poveștii de iubire.

Dana Roba își dorea ca Beni să fie mai implicat

Dana Roba și Beni au format un cuplu timp de un an și vorbeau foarte des despre nuntă, dar și despre copii. Cu toate acestea, vestea că nu mai formează un cuplu i-a uimit pe urmăritorii acesteia, care își doreau să îi vadă înapoi împreună.

Citește și:

​Recent, Dana Roba a recunoscut motivul pentru care ea și Beni s-au despărțit, ținând să precizeze că bărbatul a înțeles unde a greșit și a decis să schimbe tot ceea o deranja pe aceasta.

„Nu era atât de implicat. Eu aveam nevoie să stea mai mult cu fetițele, dar, acum, a spus că mă va ajuta în continuare. El le iubește pe fete foarte mult. Dragostea chiar învinge și repet, nu avem cum să fim unul fără celălalt”, a spus Dana Roba, conform Spynews.

Dana Roba și Beni vor copii

Înainte să se despartă, Dana Roba a acordat un interviu, în care a vorbit despre planurile de viitor alături de Beni. Make-up artista mărturisea că nu își vede viața fără el, dar și că, pe lângă nunta pe care vor să o facă, ea și Beni își doresc și un băiețel.

Citește și:

​Mai mult decât atât, aceasta speră ca nunta să poată avea loc anul viitor, după ce va divorța de Daniel Balaciu, cel care aproape a omorât-o în bătaie și din cauza căruia a fost în comă mai multe săptămâni.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni