• PRO TV
  • La 43 de ani este mama a trei copii, are milioane de dolari în cont și o statuie la muzeu. Adriana Lima a stârnit admirația tuturor când a apărut în public cu toată familia ei

La 43 de ani este mama a trei copii, are milioane de dolari în cont și o statuie la muzeu. Adriana Lima a stârnit admirația tuturor când a apărut în public cu toată familia ei

La 43 de ani este mama a trei copii, are milioane de dolari în cont și o statuie la muzeu. Adriana Lima a stârnit admirația tuturor când a apărut în public cu toată familia ei

Adriana Lima a slăbit și arată impecabil la 43 de ani. Supermodelul brazilian a furat toate privirile când a apărut pe covorul roșu cu toată familia. Ea a fost prezentă la premiera filmului „The Thicket”, împreună cu soțul ei, producătorul Andre Lemmers.

Radiantă și cu o siluetă perfectă, Adriana Lima a captat toată atenția fotografilor prezenți la AMC The Grove pe 4 septembrie la Los Angeles, California.

Modelul apare la brațul partenerului ei de viață și în prezența copiilor. Brazilianca are două fiice cu fostul soț, jucătorul de baschet sârb Marko Jarić, și un fiu cu iubitul Andre Lemmers. De asemenea, ea participă la educația celor doi copii ai lui Lemmers dintr-o relație anterioară. Practic, celebra mămică are grijă de cinci copii.  (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos) 

După despărțirea ei de Jarić, Lima a început să se întâlnească cu producătorul de film Andre Lemmers în 2021. În februarie 2022, ei au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, un băiețel, pe nume Cyan, în luna august. 

Gallery

​Anul trecut, Lima s-a trezit cu comentarii acide după o ieșire în public. Celebritatea, care are chiar o statuie la Muzeul Madame Tussauds, a reacționat atunci, scriind pe pagina de socializare: „Este chipul unei mame obosite a unei adolescente, a doi preadolescenți și a unui copil de 1 an care învață să meargă. În plus am și trei câini”, a scris ea pe un selfie, adăugând: „Mulțumesc pentru îngrijorare.”

Adriana Lima se numără printre cele bogate modele din lume. Averea ei se ridică la peste 90 de milioa de dolari.

Sursă foto: Getty Images, Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni