• PRO TV
  • Cum încearcă Jennifer Lopez să treacă peste divorțul de Ben Affleck! Locul în care paparazzii au surprins-o pe diva latino și detaliul care a atras atenția

Cum încearcă Jennifer Lopez să treacă peste divorțul de Ben Affleck! Locul în care paparazzii au surprins-o pe diva latino și detaliul care a atras atenția

Cum încearcă Jennifer Lopez să treacă peste divorțul de Ben Affleck! Locul în care paparazzii au surprins-o pe diva latino și detaliul care a atras atenția

Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează a căzut ca un trăsnet peste fanii care credeau că cei doi vor îmbătrâni împreună după ce s-au regăsit. Artista este cea care a depus cerere de divorț după o relație care s-a întins pe două decenii, două logodne și două nunți.

Gallery

​Recent, paparazzii au surprins-o pe diva latino la un spa din celebrul Rodeo Drive. Ea fost fotografiată în timp ce purta o conversație cu câteva angajate și își verifica insistent telefonul mobil.

Cântăreața de 55 de ani purta o pereche de blugi evazați, cu talie joasă, un tricou crop alb, un cardigan albastru, sandale cu toc și o geantă Dior. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

​J LO purta mai multe inele pe mâna stângă, inclusiv unul pe degetul inelar, acolo unde se poartă verigheta. Nu este clar dacă inelul era verigheta pe care Ben Affleck i-a oferit-o în 2022, dar nu părea să fie nici inelul ei de logodnă, scrie New York Post.

​După vizita la spa, Jennifer a mers să viziteze un conac din Beverly Hills, care este în prezent de vânzare pentru suma de 27 de milioane de dolari.

Artista a depus cererea de divorț în 20 august. Surse apropriate cuplului au făcut câteva dezvăluiri pentru revista People și au vorbit despre motivele care au determinat-o pe diva latino să ceară divorțul.

​De asemenea, ea a cerut instanței să îi schimbe numele de familie legal din Affleck în Lopez.

Jennifer a invocat „diferențe ireconciliabile” în cererea sa de divorț și, potrivit unor surse din interior, cei doi au avut într-adevăr probleme în a-și reconcilia personalitățile opuse, la fel ca atunci când s-au despărțit prima dată în 2004.

„Sunt persoane foarte diferite”, a declarat o persoană din anturajul celor doi pentru People. „Ea este mereu în vizorul presei și este mai sociabilă, în timp ce el este introvertit și este fericit să stea acasă”, a adăugat sursa.

O altă sursă a spus că Affleck era predispus la „schimbări de dispoziție. Cine a spus că este și cine s-a dovedit a fi, erau doi oameni diferiți”.

„A fost un nor care a planat asupra relației. El nu înțelege cum proasta lui dispoziție îi afectează pe cei din jur”, a adăugat sursa.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

CITEȘTE ȘI: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni