• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf Junior face primii lui bani, la vârsta de doar 15 ani. Bebeto vrea să calce pe urmele mamei sale: „Încerc mai multe lucruri să fac bani”

Laurențiu Reghecampf Junior face primii lui bani, la vârsta de doar 15 ani. Bebeto vrea să calce pe urmele mamei sale: „Încerc mai multe lucruri să fac bani”

Laurențiu Reghecampf Junior face primii lui bani, la vârsta de doar 15 ani. Bebeto vrea să calce pe urmele mamei sale: „Încerc mai multe lucruri să fac bani”

Laurențiu Reghecmapf Junior a moștenit spiritul antreprenorial al Anamariei Prodan și a început, deja, la doar 15 ani, să câștige proprii bani. Adolescentul a găsit o idee de afaceri ingenioasă, care îi poate aduce un venit destul de mare.

Gallery

Laurențiu Reghecampf Junior provine dintr-o familie înstărită, care deține mai multe afaceri și nu este de mirare faptul că și el își dorește să fie independent financiar. Prin urmare, cu ajutorul mamei sale, a pus pe picioare o afacere profitabilă.

Laurențiu Reghecampf Junior are propria afacere

În cadrul unui interviu, Laurențiu Reghecampf Junior a recunoscut din ce face proprii bani. Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf cumpără haine pe care le vinde mai scump.

Deși încă este la început, adolescentul susține că vrea să aibă propria afacere și, în cazul în care nu va reuși să facă mulți bani cu această idee, se va orienta către altceva.

Citește și:

„Recent, am început o afacere cu mama. Mi-am cumpărat niște pantaloni și îi vând, dar încerc mai multe lucruri să fac bani acum, dacă merge până voi crește mai mare, dacă nu, voi încerca altceva. Trebuie să găsesc ceva care merge bine, după, trebuie să vorbesc cu mama, să-i spun ideea mea și poate mă ajută. Eu cred că, de când sunt mic, știu ce vreau să fac”, a spus Bebeto.

Laurențiu Reghecampf Junior vrea să devină un mare fotbalist

De la mama lui a moștenit pasiunea pentru afaceri, iar, de la Laurențiu Reghecampf, a moștenit pasiunea pentru sport. Bebeto vrea să ajungă un mare fotbalist, motiv pentru care, se antrenează din greu.

Citește și:

​Mai mult decât atât, asemenea marilor sportivi, tânărul sper ca, odată ce va deveni cunoscut, să își deschidă o linie cu produse, lucru ce l-ar ajuta să îmbine cele două pasiuni pe care le are.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni