• PRO TV
  • Iluzie optică pentru persoane cu un IQ ridicat! Eşti un geniu dacă găseşti numărul diferit în 30 de secunde

Iluzie optică pentru persoane cu un IQ ridicat! Eşti un geniu dacă găseşti numărul diferit în 30 de secunde

Iluzie optică pentru persoane cu un IQ ridicat! Eşti un geniu dacă găseşti numărul diferit în 30 de secunde

Un puzzle matematic s-a viralizat pe internet și le dă bătăi de cap internauților. Dacă consideri că ai o inteligență peste medie și abilități de observație, atunci n-ar trebuie să ai probleme în a-l rezolva.

Gallery

​Așadar, privește cu atenție imaginea de mai jos. Uită-te la imagine și vei vedea rânduri suprapuse cu numărul 383. Cu toate acestea, printre ele este ascuns un alt număr și ai doar jumătate de minut să îl identifici, scrie Mirror.

​Setează-ți cronometrul și începe să-l cauți. Nu o să îți dăm indicii, dar mărirea imaginii te poate ajuta cu siguranță să îl localizezi mai repede.  

Dacă nu l-ai găsit, ai răspunsul în GALERIA FOTO de mai sus.

Pe lângă faptul că sunt o formă de divertisment, aceste iluzii optice pot fi extrem de benefice pentru creierul uman. Ele acționează ca un exercițiu pentru minte. În același mod în care mersul pe bicicletă sau alergarea ajută la întărirea mușchilor picioarelor, ele pot ajuta la menținerea sănătății minții prin stimularea acesteia cu noi provocări.

Cu cât mintea este mai sănătoasă, cu atât este mai puțin probabil ca cineva să dezvolte o afecțiune neurodegenerativă, cum ar fi demența, una dintre cele mai devastatoare boli din lume.

Foto: Immerse Education

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni