• PRO TV
  • Cine este cel mai bine plătit actor de la Hollywood. I-a depășit pe Tom Cruise și Dwayne Johnson

Cine este cel mai bine plătit actor de la Hollywood. I-a depășit pe Tom Cruise și Dwayne Johnson

Cine este cel mai bine plătit actor de la Hollywood. I-a depășit pe Tom Cruise și  Dwayne Johnson

Are 57 de ani, iar aproape jumătate din viață și-a petrecut-o pe platourile de filmare. În ultimii ani a și produs propriile filme, lucru care i-a adus încasări foarte mare. Forbes l-a numit pe Adam Sandler cel mai bine plătit actor în 2023, iar de atunci niciun alt actor nu a reușit să-l depășească.

Gallery

​Cel mai probabil, Adam Sandler se va afla în continuare pe primul loc în lista celor mai bine plătiți actori de la Hollywood și la finalul anului 2024. Deocamdată nimeni nu a reușit să-l depășească. Protagonistul din Murder Mystery 2 a câștigat 73 de milioane de dolari în 2023. Pe locul doi se află Margot Robbie, vedeta din Barbie. Tom Cruise ocupă locul al treilea în lista revistei Forbes, în timp ce singurul actor britanic care figurează în top 10 este Jason Statham.

​Citește și: 

Cei mai bine plătiți actori de la Hollywood

Iată care sunt actorii care au avut cele mai mari încasări din filme și televiziune în 2023, potrivit Forbes: 

Denzel Washington - 24 de milioane de dolari
Câștigătorul Oscar, în vârstă de 69 de ani, a apărut în „The Equalizer 3” în 2023. Filmul a încasat peste 191 de milioane de dolari la nivel global, potrivit Box Office Mojo.

Ben Affleck- 38 de milioane de dolari
Affleck nu numai că a jucat rolul directorului Nike Phil Knight în „Air”, dar a și regizat și produs filmul, care a încasat peste 90 de milioane de dolari la nivel global. Starul de 51 de ani a jucat și în filmul „Hypnotic”.

Jason Statham - 41 de milioane de dolari
Statham, în vârstă de 56 de ani, l-a jucat pe Adam Clay în „The Beekeeper” . Actorul este distribuit adesea în filmele pline de acțiune. În 2023, a jucat și în „Expendables”, „Meg 2: The Trench” și „Fast X”.

Leonardo DiCaprio - 41 de milioane de dolari
Câștigătorul Oscar, în vârstă de 49 de ani, a jucat în filmul din 2023 „Killers of the Flower Moon”. Filmul regizat de Martin Scorsese a primit 10 nominalizări la Oscar .

Jennifer Aniston - 42 de milioane de dolari
Anniston apare în „The Morning Show”, care a fost la al treilea sezon anul acesta. De asemenea, a jucat alături de Adam Sandler în filmul Netflix „Murder Mystery 2”.

În vârstă de 55 de ani, apare și în multe reclame – de la Smart Water la Aveno – și are propria ei companie de îngrijire a părului, LolaVie. Veniturile ei din aceste activități nu au fost luate în considerare la întocmirea listei despre cei mai bine plătiți actori.  

Matt Damon  - 43 de milioane de dolari
În vârstă de 53 de ani, a jucat rolul Leslie Groves în „Oppenheimer”, care a fost unul dintre cele mai bune filme ale verii și a câștigat 13 nominalizări la Oscar. Filmul cu Christopher Nolan a strâns, de asemenea, peste 957 de milioane de dolari în întreaga lume.

Ryan Gosling - 43 de milioane de dolari
Jucându-l pe Ken în „Barbie”, nu numai că i-a adus lui Gosling, în vârstă de 43 de ani, o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, dar și venituri foarte mari. Hitul de succes a încasat peste 1,4 miliarde de dolari la nivel mondial, devenind filmul cu cele mai mari încasări ale anului.

Tom Cruise - 45 de milioane de dolari
După „Top Gun” din 2022, Cruise, în vârstă de 61 de ani, a revenit la seria „Mission: Impossible” pentru „Dead Reckoning Part One”. Producția a încasat peste 567 de milioane de dolari în întreaga lume.

Dwayne Johnson - 50 de milioane de dolari

Actorul a încasat această sumă pentru rolul său din filmul „Red One” , unde joacă cu 
Chris Evans și Lucy Liu.

Margot Robbie - 59 de milioane de dolari
Robbie, în vârstă de 33 de ani, a jucat rolul emblematic al lui „Barbiei” în filmul Gretei Grewig. Filmul cu cele mai mari încasări ale anului, „Barbie” a câștigat peste 636 de dolari în primul său weekend în SUA. A depășit mai mult de 1 miliard de dolari la nivel mondial.

Robbie a fost și producătorul filmului. Dar ea și Gerwig (regizoarea) au fost dezamăgite de premiile Oscar, pentru că niciuna nu a primit o nominalizare.

Adam Sandler - 73 de milioane de dolari
Sandler deține propria sa companie de producție, Happy Madison Productions, care produce multe dintre filmele sale, inclusiv „Murder Mystery 2”. Actorul de 57 de ani și-a extins contractul cu o companie de streaming în 2020 pentru a produce încă patru filme.

Pe lângă cariera cinematografică, Sandler mai face standup-uri. El încasează mai mult de 400.000 de dolari per spectacol, potrivit Forbes .

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni