• PRO TV
  • Acum s-a aflat! De ce Bebeto, Rebecca și Sarah Prodan nu au fost prezenți la cununia lui Luca Reghecampf: „Au crescut de la cinci ani...”

Acum s-a aflat! De ce Bebeto, Rebecca și Sarah Prodan nu au fost prezenți la cununia lui Luca Reghecampf: „Au crescut de la cinci ani...”

Acum s-a aflat! De ce Bebeto, Rebecca și Sarah Prodan nu au fost prezenți la cununia lui Luca Reghecampf: „Au crescut de la cinci ani...”

Luca Reghecampf și Asiana Peng au avut, pe data de 31 august 2024, cununia civilă. La eveniment au fost prezente doar câteva persoane apropiate, printre care Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer, fosta soție a antrenorului. Iată de ce nu au apărut și frații său, Bebeto, Rebecca și Sarah Prodan!

Gallery

​Weekendul trecut, Luca Reghecampf și partenera sa, Asiana Peng, au avut cununia civilă, eveniment la care au participat Laurențiu Reghecampf alături de Corina Caciuc, dar și Mariana Pfeiffer cu actualul său soț. În total au fost prezente aproximativ 10 persoane, totul fiind organizat într-o manieră discretă și restrânsă.

Luca Reghecampf are o relație foarte bună cu părinții săi și cu partenerii lor, însă cu toate acestea marii absenți de la cununia civilă au fost chiar fratele și surorile lui, Laurențiu Reghecampf junior, Rebeca și Sarah Prodan.

„La nuntă la Luca, frații nu au fost invitați. Nici surorile cu care Luca a crescut de la 5 ani și nici Bebeto. Luca nu i-a sunat pe niciunul să îi invite”, au declarat surse din anturajul familiei Prodan-Reghecampf pentru jurnaliștii de la click.ro.

Nici Anamaria Prodan nu a fost prezentă la starea civilă, dar impresara l-a felicitat pe tânăr în mediul online: „Casă de piatră, copil minunat”.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni