• PRO TV
  • Cât a costat rochia purtată de soția lui Luca Reghecampf la cununia civilă. Asiana Peng a strălucit în ziua în care a spus marele „Da”

Cât a costat rochia purtată de soția lui Luca Reghecampf la cununia civilă. Asiana Peng a strălucit în ziua în care a spus marele „Da”

Cât a costat rochia purtată de soția lui Luca Reghecampf la cununia civilă. Asiana Peng a strălucit în ziua în care a spus marele „Da”

Asiana Peng și Luca Reghecampf au devenit soț și soție, în urmă cu doar câteva zile, iar rochia aleasă de mireasă a atras toate privirile. La cununia civilă au participat foarte puține persoane, deoarece mirii și-au dorit ca totul să aibă loc într-un cadru intim.

Gallery

Asiana Peng a atras toate privirile la nunta cu Luca Reghecampf, deoarece rochia pe care a ales-o a fost una cu totul deosebită. Proaspeții însurăței formează un cuplu din vara anului 2021, s-au logodit după doar un an și au decis să facă nunta în vara acestui an.

Cât a costat rochia purtată de Asiana Peng

Asiana Peng a ales să poarte o rochie albă mini, din material satinat, pentru care nu a trebuit să scoată din buzunar prea mulți bani. Soția lui Luca Reghecampf a plătit 620 de lei pe rochia purtată în ziua în care a spus „Da”, în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și:

​Soția lui Luca Reghecampf a împlinit, la începutul acestui an, 24 de ani. Asiana Peng provine dintr-o familie mixtă, tatăl acesteia fiind de origine chineză, iar mama româncă. Aceasta a făcut parte din lotul olimpic al României, obținând 50 de medalii atât la concursurile naționale, cât și la cele internaționale.

Laurențiu Reghecampf a fost la cununia fiului său

Laurențiu Reghecampf a fost și el prezent la cununia civilă a fiului său, însă a stat departe de fotografii, fiind însoțit de Corina Caciuc. Conform Cancan, cei doi au fost observați într-un colț mai retras al sălii, deși, la început, s-a crezut că antrenorul nu și-a făcut apariția la marele eveniment.

Citește și:

​Mai mult decât atât, Laurențiu Reghecampf Junior, Rebecca Dumitrescu și Sarah nu au fost invitați la cununia civilă. Nici Anamaria Prodan nu și-a făcut apariția, însă i-a urat „Casă de piatră” acestuia, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni