• PRO TV
  • El este alesul! Lady Gaga, imagine cât o mie de cuvinte, alături de logodnicul Michael Polansky! Mângâieri, priviri languroase și o apariție memorabilă pe covorul roșu de la Veneția

El este alesul! Lady Gaga, imagine cât o mie de cuvinte, alături de logodnicul Michael Polansky! Mângâieri, priviri languroase și o apariție memorabilă pe covorul roșu de la Veneția

El este alesul! Lady Gaga, imagine cât o mie de cuvinte, alături de logodnicul Michael Polansky! Mângâieri, priviri languroase și o apariție memorabilă pe covorul roșu de la Veneția

Lady Gaga și Michael Polansky au oferit poate cele mai frumoase cadre de pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. Vedeta, care a venit să-și promoveze cel mai nou film „Joker: Folie a Deux”, a radiat de fericire la brațul logodnicului ei.

Gallery

​Alesul ei se numește Michael Polansky, iar cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare după patru ani de relație.

Gaga a impresionat audiența cu ținuta ei spectaculoasă și și-a etalat mândră inelul cu diamant primit în dar de la partenerul ei. Cei doi îndrăgostiți au întors toate privirile la cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția.

Deși a părut ușor timorat pe covorul roșu, logodnicul lui Lady Gaga a făcut față cu brio în fața armatei de fotografi. Gaga i-a aranjat cămașa, l-a mângâiat, l-a ținut de mână și nu l-a scăpat o clipă din ochi. (Vezi imaginile cu cei doi în GALERIA FOTO de mai sus)

Cântăreața și-a anunțat logodna în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, atunci când s-a referit la Michael ca fiind logodnicul ei.

O sursă a declarat pentru Page Six că Lady Gaga a fost cerută în căsătorie, în martie, chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani.

„Cuplul a împărtășit vestea fericită cu familia și prietenii apropiați imediat, dar în rest a vrut să păstreze logodna privată”, a declarat aceeași o sursă. Lady Gaga, pe nume real Stefani Joanne Angelina Germanotta, și Michael Polansky s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni la sfârșitul anului 2019.

Ei au apărut prima data în public ca un cuplu în februarie 2020, la SuperBowl. Tot atunci, artista a confirmat oficial relația și pe contul de Instagram. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit.

Michael Polansky are 46 de ani și s-a născut în San Francisco. Logodnicul lui Lady Gaga a studiat la Harvard, iar acum are afaceri în domeniul tehnologiei și este CEO la două mari companii.

Înainte de Michael Polansky, Lady Gaga s-a iubit cu impresarul Christian Carino. Cei doi au fost și logodiți, dar s-au despărțit în februarie 2019. Lady Gaga a mai trăit o poveste intensă de dragoste și cu actorul Taylor Kinney, cel cu care era cât pe ce să ajungă la altar.

S-au întâlnit în 2011 la filmările videoclipului „You and I”, însă au ieșit public ca un cuplu abia în 2014. Un an mai târziu, actorul a cerut-o de nevastă chiar de „Ziua Îndrăgostiților”. S-au despărțit în 2016, însă nu au făcut public motivul separării.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni