• PRO TV
  • Ce mai face mama Elodiei Ghinescu, după 17 ani de la dispariția fiicei sale: „Un om care a săvârșit o crimă...”

Ce mai face mama Elodiei Ghinescu, după 17 ani de la dispariția fiicei sale: „Un om care a săvârșit o crimă...”

Ce mai face mama Elodiei Ghinescu, după 17 ani de la dispariția fiicei sale: „Un om care a săvârșit o crimă...”

Au trecut 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, iar mama sa încă este distrusă de durere. Emilia Ghinescu a făcut declarații emoționante despre situația în care se află și spune că și astăzi mai caută răspunsuri.

Gallery

​Avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă acum 17 ani, iar mama sa plânge și astăzi de durere. Emilia Ghinescu caută răspunsuri în continuare și a făcut de curând o serie de mărturisiri emoționante despre situația în care se află.

În anul 2007, Elodia, soția unui polițist din Pitești și mama unui băiețel, a fost dată dispărută. Cristian Cioacă, partenerul său, a fost acuzat de către anchetatori că ar fi ucis-o pe avocată, deși cadavrul nu s-a găsit niciodată.

După lungi procese și investigații, polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, însă a fost eliberat după 9 ani pentru bună purtare.

Emilia Ghinescu, mama avocatei, a spus că pedeapsa pentru cel care i-ar fi omorât fiica a fost una mult prea mică, Cristian Cioacă meritând să fie, din punctul său de vedere, închis pe viață.

„În primul rând, numărul de ani pe care l-a săvârșit mi se pare foarte mic. Un om care a săvârșit o crimă ar trebui închis pe viață. (…) Oricând poate să mai facă același lucru. (…) El, fiind un om foarte ascuns, s-a prefăcut și a avut un comportament probabil adecvat ca să îi dea drumul. Nu există cadavru pentru că nu știm ce a făcut. Că l-a porționat, că l-a aruncat în diferite locuri, că a ars-o, nu știm absolut nimic (...)

Nu mai țin legătura cu nepotul meu pentru că mi s-a interzis de când era băiețelul în clasa a II-a. Nu a vrut să îl mai lase. Noi obținusem legal să vină în weekend sau vara, dar nu i-a mai dat voie. Nu am mai vorbit cu el de când avea 9 ani, de aproape 10 ani. Nu mai știu absolut nimic de el. L-a format în așa fel, ce i-o fi spus, tot felul de prostii, acum e băiat mare și consider că ar trebui el să vină și să ne caute. E major”, a declarat mama Elodiei Ghinescu la Viața fără filtru, potrivit viva.ro.

Foto: Știrile PROTV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni