• PRO TV
  • Cum a fost cerută în căsătorie Irina Rimes de către iubitul francez. Modul inedit în care David Goldcher i-a cerut mâna artistei

Cum a fost cerută în căsătorie Irina Rimes de către iubitul francez. Modul inedit în care David Goldcher i-a cerut mâna artistei

Cum a fost cerută în căsătorie Irina Rimes de către iubitul francez. Modul inedit în care David Goldcher i-a cerut mâna artistei

Irina Rimes a dezvăluit recent că a acceptat cererea în căsătorie din partea iubitului francez. În cadrul emisiunii „La Măruță”, artista a vorbit despre modul inedit în care David Goldcher i-a pus marea întrebare.

Gallery

Irina Rimes a fost cerută în căsătorie de producătorul francez

Jurata de la Vocea României și iubitul ei francez trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Pentru a comunica mai ușor cu partenerul ei, Irina Rimes a învățat limba franceză.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, artista a dezvăluit cum a decurs cererea în căsătorie. Mai mult, aceasta a mai precizat că face frecvent naveta între România și Franța, iar relația lor evoluează frumos.

„Tot urlă lumea pe aici, îmi zice întreba-o când vrea să se mărite”, i-a spus Pavel Bartoș invitatei sale, care l-a surprins cu răspunsul ei sincer.

„Când o fi atunci mă voi mărita. Și oricum nu o să știe nici…(…) M-a cerut o dată. Am făcut o dată piese împreună. Noi facem multă muzică împreună și am făcut o piesă în limba franceză, el s-a așezat în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Și am zis „da’ și aia a fost”, a povestit artista.

Irina Rimes nu își dorește un inel de logodnă tradițional

Irina Rimes a mai precizat că bijuteriile nu sunt incluse în preferințele ei, motiv pentru care nu își dorește un inel de logodnă obișnuit. În locul unui simbol clasic al căsătoriei, ar prefera să primească o experiență memorabilă, precum o călătorie specială.

„I-am spus că, dacă mă cere vreodată în căsătorie, nu mă interesează un inel, pentru că eu nu port bijuterii; prefer să merg într-o călătorie și să consider acea aventură drept inelul meu”, a dezvăluit Rimes.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni