• PRO TV
  • Dorian Popa sparge pușculița pentru o aroganță de zile mari. Artistul vrea să își cumpere un nou bolid de lux: „Următoarea achiziție o să fie dublă”

Dorian Popa sparge pușculița pentru o aroganță de zile mari. Artistul vrea să își cumpere un nou bolid de lux: „Următoarea achiziție o să fie dublă”

Dorian Popa sparge pușculița pentru o aroganță de zile mari. Artistul vrea să își cumpere un nou bolid de lux: „Următoarea achiziție o să fie dublă”

Dorian Popa este un pasionat al mașinilor de lux și a scos bani frumoși din buzunar pentru colecția de care se bucură în prezent. Nu vrea, însă, să se oprească aici și, în curând, își va achiziționa o nouă bijuterie pe patru roți, care costa peste o jumătate de milion de euro.

Gallery

În urmă cu doar câteva zile, Dorian Popa a fost prezent la un eveniment desfășurat pe faleza portului Constanța, dedicat persoanelor pasionate de mașinile de sute de mii de euro.

Dorian Popa își ia mașină de 600.000 de euro

Cea mai scumpă mașină a lui Dorian Popa, dar și cea cu care se mândrește cel mai mult, este un Lamborghini Huracan, în valoare de 300.000 de euro. În scurt timp, va fi detronată de un nou automobil, pentru care va scoate din buzunar peste o jumătate de milion de euro.

Citește și:

​Artistul nu a vrut să spună ce mașină i se va alătura colecției, însă, cu siguranță, va elucida misterul prin intermediul unui vlog pe care îl va posta.

„Cea mai scumpă mașină a mea este Lamborgini Huracan. 300.000 de euro a costat, dar următoarea achiziție o să fie dublă”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a fost dat în judecată de Călin Donca

Dorian Popa are probleme extrem de mari în acest moment, deoarece Călin Donca l-a dat în judecată. Afaceristul din Brașov este determinat să își facă dreptate, după ce vlogger-ul l-a acuzat că l-a țepuit și ar fi instigat peste 400 de persoane împotriva sa.

Citește și:

​Recent, Călin Donca a mărturisit că Dorian Popa ar trebui să îi plătească daune în valoare de zeci de milioane de euro, doar că, știind că nu are de unde să dea atât de mult, îi cere doar 30.000 de euro. 

Mai mult decât atât, în cazul în care instanța de judecată îi va da dreptate lui Călin Donca, acesta va dona banii obținuți unui centru de copii.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni