• PRO TV
  • Momente de cumpănă pentru Brian May! Chitaristul legendarei trupe Queen a suferit un AVC: „A fost puţin înfricoşător!”

Momente de cumpănă pentru Brian May! Chitaristul legendarei trupe Queen a suferit un AVC: „A fost puţin înfricoşător!”

Momente de cumpănă pentru Brian May! Chitaristul legendarei trupe Queen a suferit un AVC: „A fost puţin înfricoşător!”

Brian May are un CV impresionant! Este chitaristul și fondatorul legendarei trupe Queen, a fost făcut Sir de regele Charles al III-lea la începutul anului 2023, iar NASA l-a cooptat în misiunea sa de a aduce pe Terra mostrele de pietre și praf colectate de sonda Osiris Rex de pe îndepărtatul asteroid Bennu.

Gallery

​În timp ce milioane de fani din lumea întreaga îi aduc omagii lui Freddie Mercury, care ar fi împlinit 78 de ani, Brian May le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că săptămâna trecută a suferit un accident vascular cerebral, care i-a paralizat temporar mâna stângă.

CITEȘTE ȘI:

Legenda rock și-a liniștit însă fanii și i-a asigurat că va mai putea cânta la chitară. (Vezi imagini cu legendarul chitarist și trupa Queen în GALERIA FOTO de mai sus)

„Vestea bună e că pot cânta la chitară după evenimentele din ultimele zile. Spun asta pentru că a existat o oarecare îndoială din cauza acestei mici probleme de sănătate pe care am avut-o. S-a întâmplat acum aproximativ o săptămână și a fost numit un accident vascular cerebral minor (…) Dintr-o dată, așa din senin, nu am avut niciun un control asupra acestei mâini. Trebuie să spun că a fost puțin înfricoșător”, a spus May în filmulețul postat pe pagina de Instagram, acolo unde are peste 3,3 milioane de urmăritori.

May a povestit că a ajuns de urgență cu ambulanța la Spitalul Frimley din Surrey și le-a mulțumit medicilor pentru felul în care l-au îngrijit.

​„Aşadar, vestea bună este că sunt OK, fac ceea ce mi se spune, adică practic nimic. Nu am voie să conduc, să iau avionul, să-mi cresc pulsul prea mult”, a adăugat chitaristul în vârstă de 77 de ani. 

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni