• PRO TV
  • S-a aflat dacă Sebastian Olariu, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu la 2 Mai, a consumat sau nu alcool în noaptea tragediei! Avocații șoferului susțin că victimele au avut o parte din vină

S-a aflat dacă Sebastian Olariu, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu la 2 Mai, a consumat sau nu alcool în noaptea tragediei! Avocații șoferului susțin că victimele au avut o parte din vină

S-a aflat dacă Sebastian Olariu, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu la 2 Mai, a consumat sau nu alcool în noaptea tragediei! Avocații șoferului susțin că victimele au avut o parte din vină

Avocații lui Vlad Pascu susțin că și victimele tragediei din stațiunea 2 Mai au avut o parte din vină, fiindcă tinerii consumaseră alcool în noaptea de 18 spre 19 august 2023. Iată ce s-a găsit, de fapt, în corpul lui Sebastian Olariu

Gallery

​Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, urmează să fie internat într-o clinică de specialitate, după ce a primit aprobarea din partea judecătorilor pentru a fi transportat la spital în vederea unor investigații medicale.

Avocatul șoferului a specificat recent că toate aceste investigații vin în urma unor probleme medicale la inimă și rinichi. De asemenea, apărătorii lui Pascu au susținut că și victimele au o parte din vină deoarece consumaseră alcool în noaptea accidentului, însă familiile și avocații celor doi tineri susțin contrariul.

Într-un comunicat semnat de avocatul Adrian Cuculis pentru familiile victimelor se arată că Sebi Olariu nu a consumat deloc alcool în ziua cu pricina.

„În ceea ce îl privește pe Olariu Sebastian, acesta nu avea alcool în sânge deloc. Mai mult decât atât, chiar și ipoteza în care valorile alcoolemiei celor doi ar fi fost de peste 0,80g la mie sau în orice altă concentrație, acest lucru este irelevant în contextul în care victimele au fost acroșate de pe partea noncarosabilă, respectiv de pe terasamentul drumului unde se considera a fi zonă pietonală”, se arată în comunicat.

Cât despre Roberta Dragomir, tânăra ucisă pe loc în accidentul provocat de Pascu, avocatul susține că avea nivelul de alcool în sânge de 0,78 g la mie.

„Cu privire la numita Roberta Dragomir, necropsia relevă faptul că aceasta avea o alcoolemie în sânge de 0,78 g la mie, ceea ce din punct de vedere al Codului Rutier, reprezintă pragul de contravenție și nu de infracțiune. Ca atare, legiuitorul a stabilit ca o persoană cu o îmbibație alcoolică sub 0,89g la mie este cel mult pasibilă de amendă contravențională”, a mai transmis avocatul Adrian Cuculis.

Foto: Știrile PROTV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni