• PRO TV
  • „Dacă vezi acest mesaj, vino acasă! Te iubesc”. Ce s-a întâmplat cu un român de 28 de ani în Italia, după ce și-a închis telefonul

„Dacă vezi acest mesaj, vino acasă! Te iubesc”. Ce s-a întâmplat cu un român de 28 de ani în Italia, după ce și-a închis telefonul

„Dacă vezi acest mesaj, vino acasă! Te iubesc”. Ce s-a întâmplat cu un român de 28 de ani în Italia, după ce și-a închis telefonul

O familie de români stabilită de mai mulți ani în Bologna (Italia) trece prin momente cumplite în această perioadă.

Alexandru Olteanu, un tânăr de 28 de ani, nu am mai fost văzut de nimeni din data de 28 august 2024, astfel că familia lui a anunțat dispariția românului pe 03 septembrie, când acesta nu și-a mai făcut apariția la muncă, după câteva zile libere.

Din câte se pare, înainte să dispară, Alexandru Olteanu și-a închis telefonul și s-a făcut nevăzut. Doar că italienii de la fanpage.it afirmă că el și-ar fi făcut apariția o dată în Modena și o dată în Padova, însă aceste două informații nu au putut fi confirmate oficial. Asta deoarece el ar fi fost văzut acolo înainte ca dispariția lui să fie înregistrată de oamenii legii.

„Tânărul de 28 de ani are 1,72 metri înălțime, are ochii albaștri și părul castaniu. La momentul dispariției, purta o cămașă albă cu design floral și pantaloni scurți albaștri”, notează italienii.

Mama românului a plecat de urgență la Padova, unde Alexandru Olteanu ar fi fost văzut ultima oară, pentru a-și căuta fiul. Disperată, femeia i-a transmis acestuia și un mesaj prin intermediul presei, dar și pe rețelele de socializare.

„Este un băiat cuminte, nu se droghează, nu bea și nu avea anturaje periculoase. Am suferit o pierdere gravă. Suntem foarte apropiați. Vorbeam și de trei ori pe zi. Și prin mesaje, dar și prin apeluri. Mai mult, în fiecare weekend venea acasă. Îmi e teamă că Alexandru este în pericol, că cineva ar fi putut să-l rănească.

Sunt devastată, așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum. Dacă vezi acest mesaj, vino acasă la mine. Te iubesc și promit, orice s-a întâmplat, totul se va rezolva”, a spus mama tânărului de 28 de ani.

foto: fanpage.it

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni