• PRO TV
  • Orice postează ea, face milioane de vizualizări instant. Lumea e fascinată de Nara Smith: la 23 de ani are 3 copii și le gătește totul "de la zero"

Orice postează ea, face milioane de vizualizări instant. Lumea e fascinată de Nara Smith: la 23 de ani are 3 copii și le gătește totul "de la zero"

Orice postează ea, face milioane de vizualizări instant. Lumea e fascinată de Nara Smith: la 23 de ani are 3 copii și le gătește totul "de la zero"

„Soțul meu s-a trezit cu o poftă nebună de gumă de mestecat, dar nu aveam prin casă, așa că m-am hotărât să îi fac eu, de la zero”. Cam așa își începe Nara Smith majoritatea clipurilor pe care le postează pe TikTok și care se viralizează instant, ajungând la milioane de vizualizări. La 23 de ani, Nara Smith este deja mama a trei copii, pe care îi are cu modelul Lucky Blue Smith. Stilul lor de viață îi fascinează pe internauți, care nu se mai satură să îi vadă împreună. „Niciodată nu sărim peste un video postat de Nara Smith” (Never skip a Nara Smith Video) este comentariul care se repetă de sute de ori la fiecare postare a acesteia.

Cine este Nara Smith?

Devenită faimoasă pe TikTok datorită videoclipurilor sale de gătit — în care este îmbrăcată impecabil și face totul de la zero (inclusiv pâine, unt și brânză), Nara Smith este noua obsesie a internetului. Nara nu se rezumă numai la mâncare - a făcut „de la zero”, „from scratch”, cum zice ea mereu, antiperspirant, bomboane pentru durere de gât sau cremă cu protecție solară… „pentru că nu mai avea prin casă”.

Gallery

Nara Smith s-a născut în Africa de Sud, de unde este mama ei, dar s-a mutat în Germania, țara natală a tatălui ei, când avea trei luni. Apoi s-a mutat singură în Statele Unite când avea 18 ani. Vorbește atât engleză, cât și germană. Când nu face conținut pentru TikTok, lucrează ca model.

La numai 23 de ani, Nara este căsătorită cu modelul Lucky Blue Smith, care a defilat pe podiumuri pentru case de moda precum Chanel, Fendi, Tom Ford și altele. Deja au trei copii și probabil că nu se vor opri aici.

Nara a creat o mulțime de controverse cu clipurile sale, unii acuzând-o că promovează ideea de „tradwife” - soție tradițională, a cărei viață se învârte în jurul soțului și a copiilor. Catalogată „anti-feministă”, Nara se bucură totuși de o popularitate uriașă.

Pentru majoritatea celor care o urmăresc însă, videoclipurile Narei sunt calmante, iar rețetele ei făcute de la zero reprezintă o sursă utilă de inspirație pentru gătit.

@naraazizasmith ?? #easyrecipe #homecooking #fypツ #snack #cheetos #marriage ♬ Nice and Easy - Louis Adrien

Este Nara Smith o soție tradițională (trad wife)?

„Datorită afinității sale pentru a pregăti mese elaborate pentru familia ei de la zero, în timp ce arată minunat, Smith a fost acuzată că face parte din mișcarea „trad wife”, care încurajează femeile să se întoarcă la practicile învechite de a-și onora soțul mai presus de orice altceva și de a-și petrece timpul gătind și făcând curățenie pentru familia lor”, explică revista Harper’s Bazaar US.

@naraazizasmith sooo good! #easyrecipes #homecooking #comfortfood #schnitzel #fypツ #marriage #dinnerideas ♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) - 田东昱

Nara este însă departe de a fi trad wife. Are o carieră în modelling, călătorește pentru ședințe foto, are diverse proiecte, pe care însă nu le prezintă în detaliu pe TikTok.

„Asta este una dintre acuzațiile pe care le înțeleg cel mai greu: soția tradițională, orice ar însemna asta. Voi nu mă vedeți urcând într-un avion, zburând la New York, făcând modelling, revenind — totul în timp ce am un nou-născut — plătind facturi, filmând conținut, îmbrăcându-mi copiii. Să fiu pusă într-o anumită categorie, doar pentru că oamenii cred că sunt o sclavă, este atât de ciudat pentru mine. Sunt o mamă care lucrează, care își petrece ziua într-un mod foarte diferit față de cineva cu un job normal de la 9 la 5”, a povestit Nara pentru sursa menționată.

În ceea ce privește dorința ei de a se îmbrăca elegant pentru videoclipurile de gătit — un alt motiv pentru acuzațiile de soție tradițională — Nara Smith spune că face asta pentru că iubește moda.
Sunt o fată feminină. Îmi place să mă îmbrac. Îmi place moda foarte mult,” recunoaște ea. „Uneori, ținutele mele nu sunt cele mai practice, dar iarăși moda nu este întotdeauna practică. Asta fac eu. Postez videoclipuri în care gătesc pentru copiii și soțul meu. Nu este chiar atât de profund.”

Cum s-au întâlnit Nara și Lucky Blue Smith?

Într-un videoclip TikTok, Nara a dezvăluit că l-a cunoscut pe soțul său pe când lucra ca model, atunci când ea s-a mutat pentru prima dată la Los Angeles. Și-au început relația în 2019 și s-au căsătorit șase luni mai târziu.
Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie pe malul mării la începutul anului 2020. Revista People a relatat despre nunta lor, dar a menționat atunci că Nara avea 24 de ani.

@naraazizasmith nothing better than a crisp coke! #easyrecipe #homecooking #homemade #fypツ #cocacola #softdrink ♬ O mio babbino caro (Gianni Schicchi:Puccini:Adami) - AllMusicGallery

Ce religie are Nara Smith?

Soțul Narei Smith, Lucky Blue, face parte dintr-o familie celebră care aparține Bisericii lui Iisus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă (LDS), ai cărei reprezentanți sunt cunoscuți și sub numele de mormoni. În videoclipul ei „Cunoaște-mă”, Nara a clarificat că, deși este mormonă, nu este foarte afiliată cu religia.
„Nu știu ce fac, încă învăț și îmi descopăr propria credință,” le-a spus ea urmăritorilor. „Nu sunt în niciun fel o mormonă convinsă sau ceva de genul acesta.”
„Atât eu, cât și soțul meu suntem pe propriile noastre drumuri și ne dăm seama cum vrem să ne creștem copiii,” a adăugat ea, menționând, de asemenea, că nu poartă „veșminte” — un tip de lenjerie purtată de mormoni — și nu s-a căsătorit într-un templu LDS.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni