• PRO TV
  • Și-a pierdut soția și cele trei fiice după ce rușii au atacat orașul Liov. Declarația sfâșietoare a primarului: „Nu am cuvinte pentru a-l consola pe acest tată”

Și-a pierdut soția și cele trei fiice după ce rușii au atacat orașul Liov. Declarația sfâșietoare a primarului: „Nu am cuvinte pentru a-l consola pe acest tată”

Și-a pierdut soția și cele trei fiice după ce rușii au atacat orașul Liov. Declarația sfâșietoare a primarului: „Nu am cuvinte pentru a-l consola pe acest tată”

În urma atacului cu rachete rusești asupra orașului ucrainean Liov, a murit o mamă și cele trei fiice ale sale. Singurul supraviețuitor din familie a fost tatăl, au declarat oficialii ucraineni, anunță Europa Liberă. Cifra celor decedați a ajuns la 7. Peste 40 de persoane au fost rănite.

Gallery

​Ucraina se confruntă cu un atac masiv din partea rușilor. Ieri, în Poltava, cel puțin 51 de persoane au murit și alte câteva sute au fost rănite. În dimineața zilei de 4 septembrie, rachete rusești au explodat în orașul Liov.

„După atacul de astăzi, doar bărbatul din această fotografie a rămas în viață. Soția lui Yevgenia și cele trei fiice ale lor - Yaryna, Darina și Emilia - au murit în propria lor casă.

Yaryna avea 21 de ani și lucra ca manager. În centrul Europei, Rusia extermină familii întregi de ucraineni. Rușii ne ucid copiii, viitorul nostru. Nu știu ce cuvinte să găsesc pentru a-l consola pe tatăl Yaroslav. Astăzi suntem cu toții alături de tine. Sincere condoleanțe”, a scris edilul

Darina avea 18 ani și era studentă la Universitatea Catolică din Ucraina, iar Emilia avea 7 ani. 

​Rachetele au căzut peste case și blocuri: 

Sursă foto: Facebook , Instagram/ bbc, Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni