• PRO TV
  • Alex Bodi nu se lasă până nu o face pe Ema Uta, din nou, a lui. Afaceristul este dispus să meargă până în pânzele albe pentru ea: „Nu comunicăm deloc”

Alex Bodi nu se lasă până nu o face pe Ema Uta, din nou, a lui. Afaceristul este dispus să meargă până în pânzele albe pentru ea: „Nu comunicăm deloc”

Alex Bodi nu se lasă până nu o face pe Ema Uta, din nou, a lui. Afaceristul este dispus să meargă până în pânzele albe pentru ea: „Nu comunicăm deloc”

Alex Bodi nu mai are pace de când s-a despărțit de Ema Uta. Controversatul milionar nu mai știe ce să facă pentru a o recuceri pe fosta logodnică, însă nu are de gând să se lase până când aceasta nu va fi, din nou, a lui.

Gallery

Încurcate mai sunt căile iubirii, iar acest lucru îl știe cel mai bine Alex Bodi. După ce i-a adus mai multe acuzații extrem de grave public și Ema Uta i-a întors spatele, afaceristul este dispus să treacă la nivelul următor, pentru a o recuceri.

Alex Bodi, determinat să o împace pe Ema Uta

Alex Bodi a mers după Ema tocmai în Mykonos, deși avea o altă iubită, i-a cerut scuze public, însă tot nu o poate convinge pe Ema Uta să îi mai dea o șansă. Alex Bodi a ajuns la disperare, în încercarea de a-și recâștiga logodnica.

Nici podcast-ul pe care i l-a dedicat nu a înduplecat-o, iar acest lucru l-a făcut să înțeleagă faptul că nu poate trăi fără ea, dar și că trebuie să depună mai mult efort, în încercarea de a o recâștiga.

Citește și:

„Acum, suntem în punctul zero. Sincer să fiu, nu comunicăm deloc. Depinde de mine și cum am făcut anumite greșeli, la fel trebuie să fiu eu cel care le refac cumva. Cred că va trebui să o recâștig. Ea este o femeie foarte ambițioasă, orgolioasă și va trebui să fac lucruri ca să mă poată vedea diferit”, a spus Alex Bodi, conform Cancan.

Alex Bodi este pregătit să meargă până în pânzele albe pentru fosta logodnică

Orice ar face, tot la ea îi stă gândul și este dispus să se schimbe, totul în numele iubirii. Recent, Alex Bodi a recunoscut că a greșit foarte mult față de Ema Uta, dar nu se lasă până când nu vor forma, din nou, un cuplu.

Citește și:

„Va trebui să-i recâștig demnitatea, felul în care o pot face să zâmbească, să mă apropii de ea în anumite lucruri. Un bărbat, când vrea ceva, găsește o soluție, indiferent de repercursiuni.

Îmi pare rău, dar, așa cum am făcut greșelile, le pot îndrepta. Am încercat să le îndrept, dar mai trebuie făcute niște lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns aici”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni