• PRO TV
  • Întâmplare șocantă în Botoșani! Polițist găsit mort într-un poligon de trageri: „Împușcat în cap”

Întâmplare șocantă în Botoșani! Polițist găsit mort într-un poligon de trageri: „Împușcat în cap”

Întâmplare șocantă în Botoșani! Polițist găsit mort într-un poligon de trageri: „Împușcat în cap”

Un eveniment trafic, care a șocat o întreagă țară a avut loc pe 04 septembrie 2024 într-un poligon privat de trageri din localitatea botoșăneană Vlădeni.

Un polițist local din Suceava, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit fără viață, împușcat în cap. Bărbatul se afla în timpul lui liber şi efectua o şedinţă de tragere de agrement, după cum notează presa locală.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că într-un poligon privat din comuna Vlădeni o persoană s-a împuşcat în cap. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. A fost, de asemenea, stabilită identitatea victimei. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, din judeţul Suceava”, a spus Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Din câte se pare, polițistul, care era căsătorit și se afla în concediu medical, s-ar fi sinucis, însă nu se știu exact cauzele care au dus la acest gest.

„Profesional a fost ireproșabil. Nu a avut niciun fel de problemă”, a spus Ovidiu Doroftei, directorul Poliției Locale Suceava, care a adăugat că polițistul, pe numele lui Liviu Tudose, nu a avut niciodată plângeri din punctul de vedere al activității desfășurate.

foto: Poliția Locală Suceava

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni