• PRO TV
  • Horoscop zilnic 5 septembrie 2024. Peștii au șansa să rezolve o situație financiară, Gemenii au parte de o zi cu multă pasiune în amor

Horoscop zilnic 5 septembrie 2024. Peștii au șansa să rezolve o situație financiară, Gemenii au parte de o zi cu multă pasiune în amor

Horoscop zilnic 5 septembrie 2024. Peștii au șansa să rezolve o situație financiară, Gemenii au parte de o zi cu multă pasiune în amor

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 5 septembrie 2024.

Berbec

Registrul astral de astăzi favorizează dialogurile în sfera relațională. Ești hotărât să-ți reechilibrezi viața de cuplu. Posibil să apară cineva în viața ta care să-ți schimbe perspectiva asupra vieții. De asemenea, poți vedea o oportunitate dintr-o direcție la care nu te-ai gândit.

Taur

Sectorul muncii și activităților profesionale intră în vizorul tău astăzi și le vei acorda mai multă atenție. S-ar putea să reprimești o ofertă pe care ai mai analizat-o, însă la momentul respectiv ai refuzat. Acum s-ar putea să iei o altă direcție în planul profesional.

Gemeni

Tranzitele astrale de astăzi scot în evidență abilitățile, latura creativă și romantică. Realizezi că redirecționarea energiilor către o pasiune îți poate aduce satisfacții. În planul sentimental, ai parte de o zi cu multă pasiune.

Rac

Energia zilei de astăzi scoate în evidență faptul că ești fericit atunci când ești înconjurat de familie. Stabilești conexiuni apropiate cu familia și te simți în siguranță înconjurat de către cei dragi. În partea a doua a zilei, s-ar putea să inițiezi niște dialoguri despre organizarea unui eveniment important în familie.

Leu

Posibil astăzi să se reediteze niște situații, să ai niște dialoguri care să scoată în evidență faptul că ai nevoie să înveți lucruri noi sau să aprofundezi un subiect de interes pentru tine. Socializarea îți face bine și cu Luna în tranzit prin sectorul tău de comunicare, s-ar putea să-ți împărtășești ideile și gândurile mult mai ușor.

Fecioară

Astăzi ești motivat să rezolvi chestiuni financiare și încerci să găsești metode de a avea o siguranță materială. S-ar putea să primești sprijin financiar de la cineva de la care nu te aștepți sau să apară sume suplimentare de bani.

Balanță

Cu Luna și Venus în zodia ta, astăzi radiezi, iar atenția se îndreptă către relații, armonie, înțelegere și socializare. În planul relațional este posibil să fii mai capricios și să nu poți gestiona prea bine aceste trăiri, însă partenerul știe cum să se poarte într-o astfel de situație și evită tensiunile.

Scorpion

Luna îți traversează astăzi sectorul subconștientului și frământărilor interioare, introspecției și meditației. Tranzitele de astăzi te încurajează să-ți asculți intuiția, iar dacă au existat tensiuni între tine și partener, este momentul să te regrupezi, reechilibrezi și să lași în urmă sentimentele negative.

Săgetător

Dacă ai de rezolvat o problemă, astăzi poți primi sprijin de la prieteni. De asemenea, poți să ai interacțiuni cu persoane, care să-ți facă o ofertă, să negociezi un contract. Și sfera sentimentală este activată și s-ar putea să revină cineva din trecut în viața ta.

Capricorn

Astăzi se anunță o zi importantă în carieră în care îți poți asuma responsabilități. De asemenea, te bucuri de progrese și acorzi atenție lucrurilor importante din sfera profesională. Cooperezi cu ușurință cu superiorii și apar oportunități prin intermediul vieții sociale.

Vărsător

Astăzi este o zi favorabilă să-ți împărtășești ideile și gândurile. Cauți interese comune cu ceilalți și ai un randament intelectual ridicat. Te concentrezi pe obiectivele tale și vezi oportunități acolo unde nu credeai că există. Dacă aștepți un răspuns de la o instituție, vei primi o aprobare sau rezolvi un context birocratic.

Pești

Astăzi ai șansa să rezolvi o situație financiară sau o problemă emoțională delicată. De asemenea, poți purta niște negocieri, să intri în posesia unor acte privind o moștenire sau niște bunuri de o valoare mai mare. Poți, de asemenea, să faci rost de niște sume de bani pe care să le investești într-un proiect personal.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni