• PRO TV
  • Alfred Bulai a fost reținut. Ce-au găsit polițiștii acasă la fostul profesor de la SNSPA

Alfred Bulai a fost reținut. Ce-au găsit polițiștii acasă la fostul profesor de la SNSPA

Alfred Bulai a fost reținut. Ce-au găsit polițiștii acasă la fostul profesor de la SNSPA

Fostul profesor de la SNSPA, Alfred Bulai, a fost reținut după perchezițiile efectuate la domiciliul lui și după ce a fost audiat aproximativ trei ore.

Sociologul în vârstă de 61 de ani este acuzat de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și de agresiune sexuală. Deocamdată, el va sta închis timp de 24 de ore.
Cercetările în cazul lui au început după ancheta jurnalistică prezentată de Snoop.ro, în care foste şi actuale studente l-au acuzat pe profesor de hărţuire sexuală.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au efectuat percheziții în locuința sociologului, fiind ridicate mai multe înscrisuri și probe video. În jurul prânzului, Affred Bulai a fost dus la audieri, la secția 2 de Poliție din Capitală. Polițiștii au ieșit din casa fostului profesor de la SNSPA cu saci în care s-ar putea afla probe esențiale în acest caz. 

„Terminați cu prostiile. Lăsați-mă în pace”, a comentat Bulai la înrebările jurnaliștilor.

Potrivit anchetei în care au fost făcut mărturisiri cutremurătoare, Bulai le spunea studentelor că trebuie să fie „sexicioase”, să aibă curaj „să-și expună corpul”. Le critică că nu sunt așa. Și în momente cheie, când sunt doar ei, în taberele de vară, le provoacă. „Dacă îți zic să te dezbraci, te dezbraci?”, se aude profesorul pe o înregistrare ajunsă în posesia Snoop. „Dezbracă-te să-mi arăți că ai mai multă încredere în tine”, scrie greatnews.ro.

Sursă foto: captură video Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni