• PRO TV
  • Ce pasiuni are fiica Elenei Udrea. Eva vrea să ajungă la fel de cunoscută ca mama sa: „Eu o încurajez în tot ce își dorește”

Ce pasiuni are fiica Elenei Udrea. Eva vrea să ajungă la fel de cunoscută ca mama sa: „Eu o încurajez în tot ce își dorește”

Ce pasiuni are fiica Elenei Udrea. Eva vrea să ajungă la fel de cunoscută ca mama sa: „Eu o încurajez în tot ce își dorește”

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov își dorește să ajungă vedetă! Partenerul fostului ministru a vorbit despre pasiunile copilei de șase ani și spune că o susține în tot ceea ce își dorește să facă

Gallery

​Elena Udrea trăiește una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Fostul ministru se află la Penitenciarul Târgșor pentru luare de mită în dosarul Gala Bute și își vede foarte rar fiica, pe Eva, care a împlinit deja șase ani și se pregătește să intre în clasa 0 toamna aceasta.

În cadrul unui interviu, Alexandru Alexandrov a vorbit despre pasiunile fiicei sale, pe care o încurajează și o susține așa cum știe el mai bine. Eva cântă cât e ziua de lungă, iar printre artistele sale preferate se numără Alina Eremia, Andra şi Delia Matache.

„Ca pasiuni și ce îi place să facă este să cânte toată ziua prin casă. Le adoră pe Andra, Delia şi Alina Eremia. Cred că le știe toate piesele de apar pe la TV. De altfel, îmi tot spune că vrea să devină cântăreață. Dar nu vrea să nu cânte în fața publicului, e foarte timidă. Sigur că eu o încurajez în tot ce își dorește să facă pe viitor. (...)

Planurile mele de viitor se învârt în jurul familiei! În rest, mă focusez pe tot ce ține de prezent. Îmi dedic timpul, energia, iubirea și toată dragostea mea fetiței mele. Are mare nevoie de ea!”, a spus Adrian Alexandrov într-un interviu pentru fanatik.ro.


Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni