• PRO TV
  • Sunt octogenari, dar au iubite și cu 40 de ani mai tinere. Cupluri cu diferențe uriașe de vârstă

Sunt octogenari, dar au iubite și cu 40 de ani mai tinere. Cupluri cu diferențe uriașe de vârstă

Sunt octogenari, dar au iubite și cu 40 de ani mai tinere. Cupluri cu diferențe uriașe de vârstă

Atunci când ești o legendă de la Hollywood, un cântăreț faimos, un designer celebru, vârsta nu mai este un criteriu atât de important când îți alegi partenerii. Al Pacino e “campion” la capitolul iubite tinere – ultima lui parteneră, de care s-a despărțit în 2023, era mai tânără cu 54 de ani decât el! Robert de Niro are cu 34 de ani mai mult decât iubita lui, iar Mick Jagger se iubește cu o femeie cu 43 de ani mai tânără. Nici doamnele nu sunt mai prejos: Cher are un iubit care e cu 40 de ani mai tânăr decât ea.

Iată cuplurile din showbiz cu cea mai mare diferență de vârstă:

Al Pacino și Noor Alfallah

​Sursa foto: Profimedia

Diferență de vârstă: 54 de ani
Al Pacino, acum în vârstă de 84 de ani, și-a început relația cu Noor Alfallah, de 30 de ani, în 2020. Deși au un copil împreună, cei doi au decis să se despartă în septembrie 2023. Noor a avut anterior o relație cu Mick Jagger.

Mick Jagger și Melanie Hamrick

​Sursa foto: Getty Images

Diferență de vârstă: 43 de ani
Legenda rock Mick Jagger, în vârstă de 81 de ani, are o relație cu coregrafa Melanie Hamrick, de 37 de ani, încă din 2014. Împreună au un fiu, Deveraux Octavian Basil, născut în 2016.

Robert De Niro și Tiffany Chen

Diferență de vârstă: 34 de ani
Robert De Niro, 81 de ani, și Tiffany Chen, 46 de ani, și-au început relația în 2021. În aprilie 2023, li s-a născut primul lor copil împreună, al șaptelea pentru De Niro.

Richard Gere și Alejandra Silva

Diferență de vârstă: 33 de ani
Richard Gere, în vârstă de 75 de ani, și Alejandra Silva, de 42 de ani, sunt căsătoriți din aprilie 2018. Cuplul are doi fii, unul pe nume Alexander și încă unul mai mic al cărui nume rămâne privat.

Calvin Klein și Kevin Baker

Diferență de vârstă: 46 de ani
Designerul Calvin Klein, în vârstă de 81 de ani, și modelul Kevin Baker, de 35 de ani, sunt împreună din 2016. Cei doi, care păstrează un profil public discret, și-au făcut prima apariție pe covorul roșu la Gala „American Ballet Theatre” în 2016.

Sarah Paulson și Holland Taylor

Diferență de vârstă: 32 de ani
Sarah Paulson, 50 de ani, și Holland Taylor, 82 de ani, au început să se întâlnească în 2015. Relația lor a fost larg admirată pentru că a sfidat normele și stereotipurile sociale.

Aaron și Sam Taylor-Johnson

Gallery

Diferență de vârstă: 24 de ani
Aaron Taylor-Johnson, 34 de ani, și Sam Taylor-Johnson, 58 de ani, s-au cunoscut pe platoul de filmare al „Nowhere Boy” în 2009, când el avea 18 ani și ea 42 de ani. Sunt căsătoriți din 2012 și au împreună două fiice, Wylda Rae și Romy Hero.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni