• PRO TV
  • Zac Efron, prima apariție publică după ce în urmă cu o lună a ajuns la spital în urma unui „incident” în piscina unei vile din Ibiza. Și-a acoperit fața pe stradă, dar pe covorul roșu de la Veneția a renunțat la mască

Zac Efron, prima apariție publică după ce în urmă cu o lună a ajuns la spital în urma unui „incident” în piscina unei vile din Ibiza. Și-a acoperit fața pe stradă, dar pe covorul roșu de la Veneția a renunțat la mască

Zac Efron, prima apariție publică după ce în urmă cu o lună a ajuns la spital în urma unui „incident” în piscina unei vile din Ibiza. Și-a acoperit fața pe stradă, dar pe covorul roșu de la Veneția a renunțat la mască

Zac Efron a bifat prima apariție publică după ce în urmă cu o lună a ajuns de urgență la spital în urma unui „incident” în piscina unei vile din Ibiza. Starul de la Hollywood a petrecut alături de celebritățile invitate la Gala amfAR de la Veneția.

Inițial, actorul în vârstă de 36 de ani și-a ascuns fața sub o pereche de ochelari de soare, apoi a renunțat la ei și a fost fotografiat în timp ce zâmbea și făcea turul locației într-un look elegant, un costum complet negru.

Gallery

​La un moment dat, starul din „High School Musical” a făcut conversație cu Richard Gere și cu soția actorului din „Pretty Woman”, Alejandra Silva, iar trio-ul a stat și la poze în fața fotografilor prezenți la eveniment, scrie Page Six. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

​Alte nume notabile prezente la eveniment au fost Antonio Banderas și Kate Beckinsale, care au găzduit evenimentul, iar invitații au avut parte de spectacole susținute de Kelly Rowland și Rumer Willis.

CITEȘTE ȘI:

​Participarea lui Efron la gală a marcat prima sa apariție publică de când a primit îngrijiri medicale după un „incident de înot” care a avut loc în Ibiza, Spania, în 2 august. Atunci actorul a fost găsit în piscina unei vile de către doi agenți de securitate care au fost nevoiți să îl scoată din apă.

Starul din „Baywatch” a plonjat prea adânc în piscină și s-a lovit cu pieptul de fund, ceea ce l-a făcut să înghită „o cantitate mare de apă în plămâni”, a declarat o sursă pentru TMZ luna trecută. El a fost dus la spital, iar a doua zi a postat un mesaj pe Instagram în care le-a mulțumit fanilor pentru gândurile bune.

CITEȘTE ȘI:

​Reprezentantul lui Efron a declarat la acea vreme că actorul a fost dus la spital doar ca „măsură de precauție” și a fost externat în dimineața următoare.

Dacă la gală a renunțat la ochelarii de soare, pe străzile din Veneția actorul a fost cu greu recunoscut. Sătul de remarcile făcute pe seama noii fizionomii, Zac a încercat să treacă neobservat în timpul unei plimbări prin „Orașul măștilor”.

Paparazzii l-au recunoscut chiar și cu fața camuflată. Actorul a fost surprins purtând ochelari de soare, șapcă și o mască neagră, care i-a acoperit complet chipul.

Fanii cred că actorul și-a făcut mai multe operații estetice la față

Zac a explicat în 2022 că fața lui arată diferit după ce a avut parte de un incident nefericit petrecut în locuința sa. El a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce și-a zdrobit maxilarul și și-a spart bărbia într-o fântână de granit.

Într-un interviu pentru Men’s Health Magazine, actorul a povestit că a alunecat pe o pereche de șosete în timp ce alerga prin casă, iar în cădere s-a lovit cu fața de o fântână de granit. Zac a mărturisit că și-a pierdut cunoștința și s-a trezit cu „osul bărbiei atârnând de față”.

Gallery

​Accidentul a produs câteva schimbări în fizionomia actorului, căruia i-au crescut în dimensiune mușchii maxilarului. Actorul a mărturisit că a avut nevoie de operație pentru a-și reface bărbia.

Povestea lui Zac pare că nu a ajuns la toată comunitatea sa uriașă de fani, pentru că unii dintre internauți încă sunt șocați de transformarea sa și cred că de vină pentru noul lui look sunt operațiile estetice.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni