• PRO TV
  • VIDEO Ce notă a luat Marcel Ciolacu la BAC! Candidatul PSD pentru funcția de președinte al României și-a spus și nota de la Licență

VIDEO Ce notă a luat Marcel Ciolacu la BAC! Candidatul PSD pentru funcția de președinte al României și-a spus și nota de la Licență

VIDEO Ce notă a luat Marcel Ciolacu la BAC! Candidatul PSD pentru funcția de președinte al României și-a spus și nota de la Licență

Marcel Ciolacu, candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, a spus ce notă a luat atât la examenul de Bacalaureat, cât și la Licență, în cadrul unui videoclip postat pe TikTok.

Gallery

​Marcel Ciolacu a fost întrebat luni la o conferință de presă ce notă a luat la examenul de Bacalaureat, iar la acel moment nu a știut să răspundă, însă a menționat că media finală a fost „suficient de bună”. Această declarație a creat un val de reacții în mediul online, oamenii întrebându-se dacă liderul PSD deține, într-adevăr, diploma de BAC.

Ce notă a luat Marcel Ciolacu la BAC

La doar o zi distanță de la conferința de presă, Marcel Ciolacu și-a căutat diplomele de studii și, astfel, a aflat ce notă a luat la BAC. Mai mult decât atât, liderul PSD a menționat că a găsit și diploma de Licență și le-a spus oamenilor notele pe care le-a primit la acea vreme.

„Am avut proasta inspirație să dau drumul la televizor (luni seară – n.r.) și să văd știrile. Normal că toate știrile au început că eu nu am știut să răspund la întrebarea ce medie am avut la bacalaureat. Oameni buni, eu bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani. Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele ca să închidem acest circ care, la început, am crezut că este unul într-o limită normală”, a spus liderul PSD.

Astfel, Ciolacu a obținut la BAC media 7.03, iar la Licență 9.

„Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani, când am terminat liceul. L-am luat cu media 7.03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9”.

@marcel_ciolacu Am decis să închid acest subiect pentru totdeauna. ? #marcelciolacu #unpresedintepentrutoti ♬ sunet original - marcel_ciolacu

El a spus că speră că acest lucru va pune capăt speculațiilor legate de studiile sale.

„Sper că s-au lămurit din acest moment și nu o să vină cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani sau ce tip de stilou am folosit când am avut examenul de licență”, a adăugat ironic Marcel Ciolacu.

Foto: TikTok, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni