• PRO TV
  • Channing Tatum, imagini tandre alături de Zoë Kravitz în intimitatea casei lor. Mesajul actorul le-a făcut geloase pe fanele lui: „Ce femeie norocoasă”

Channing Tatum, imagini tandre alături de Zoë Kravitz în intimitatea casei lor. Mesajul actorul le-a făcut geloase pe fanele lui: „Ce femeie norocoasă”

Channing Tatum, imagini tandre alături de Zoë Kravitz în intimitatea casei lor. Mesajul actorul le-a făcut geloase pe fanele lui: „Ce femeie norocoasă”

Channing Tatum și-a surprins fanii cu mesajul dedicat logodnicei sale, Zoë Kravitz. Actorul din „Magic Mike” își arată latura emotivă, printr-o declarație de dragoste cum ai putea citi doar în cărți.

Gallery

​Într-un moment în care au rămas singuri, Tatum a făcut un selfie în care se vede cum Zoë ațipise în brațele lui. Actorul, care va juca în thriller-ul „Blink Twice”, regizat chiar de logodnica lui, a scris cât de mult îi apreciază munca. 

„Acestă mică dulceață. Este atât de obosită,Mesajul actorul le-a făcut geloase pe fanele lui: „Ce femeie norocoasă” frate. De fiecare dată când mă întrebam dacă va ceda...Ea a continuat și a tot continuat. Întotdeauna în căutarea adevărului. Ea a pus suflet în acest film. Sunt atât de mândru pentru ea, pentru acest film și pentru toți cei care fac parte din el. Știu cât de greu i-a fost. Îți mulțumesc că m-ai găsit și m-ai văzut. Te-am prins pentru totdeauna. Eu și tu spate la spate împotriva tuturor. Nu voi clipi niciodată. Să mergem. #blinktwice”, a scris Tatum.

Mesajul actorul le-a făcut geloase pe fanele lui: „Ce femeie norocoasă”; „Mi-aș fi dorit să fiu în locul ei”; „Ce drăguuț”; Cât de dulci”, „Ador felul în care vă sprijiniți unul pe celălalt”; sunt doar câteva dintre reacții. 

​Unul dintre cele mai fierbinți cupluri de la Hollywood, Channing Tatum (44 de ani) și Zoe Kravitz (35 de ani), atrag imediat atenția fotografilor când apar pe covorul roșu. Așa s-a întâmplat și la premiera filmului "Blink Twice" la Odeon Luxe Leicester Square în luna august la Londra. Atunci a fost prezent și tatăl regizoarei, cântărețul Lenny Kravitz (60 de ani).


Channing Tatum și Zoe Kravitz s-au logodit după doi ani de relație


Zoe a fost cerută în căsătorie cu un inel impunător cu diamant. Cei doi au recunoscut că relația lor de dragoste a început pe platourile de filmare. Channing Tatum și Zoe Kravitz au început să se afișeze împreună în vara lui 2021, pe când lucrau la producția Pussy Island, regizat de însăși Zoe Kravitz. „Cred că arta este limbajul nostru de dragoste . Cred că este ceea ce iubim și ne place să vorbim despre asta, să experimentăm asta și să ne susținem unul pe celălalt”, a spus actorul într-un interviu potrivit people.com.

Tânăra artistă adoră să pozeze în ipostaze provocatoare. În cel mai nou număr al revistei W Magazine, ea apare îmbrăcată sumar. 

View this post on Instagram

A post shared by W Magazine (@wmag)

Channing Tatum a fost căsătorit timp de 9 ani cu actrița Jenna Dewan, cu care are și o fetiță, Everly, de aproximativ 11 ani. La rândul ei, Zoe a fost căsătorită cu actorul Karl Glusman în 2019, dar cei doi s-au despărțit dupa un an și jumătate.

Sursă foto: Getty Images

Citește și: 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni