• PRO TV
  • Nikita l-a urmărit pe Michele Morrone prin București! Primele declarații ale acesteia, după ce și-a văzut „fostul iubit” cu Bogdana Tancău

Nikita l-a urmărit pe Michele Morrone prin București! Primele declarații ale acesteia, după ce și-a văzut „fostul iubit” cu Bogdana Tancău

Nikita l-a urmărit pe Michele Morrone prin București! Primele declarații ale acesteia, după ce și-a văzut „fostul iubit” cu Bogdana Tancău

Michele Morrone a ajuns în București! Oamenilor nu le-a venit să creadă atunci când l-au văzut pe străzile Capitalei alături de o frumoasă româncă, Bogdana Tancău.

Gallery

​Michele Morrone a fost protagonistul unei adevărate telenovele, după ce Nikita a susținut că între ei a existat o conexiune puternică, care nu s-a concretizat într-o relație din cauza starului internațional. Mai precis, vedeta TV a declarat în nenumărate rânduri că actorul din „365 Days” ar fi fost mult prea acaparat de atenția domnișoarelor din jurul lui și că ea nu și-ar fi dorit ceva stabil cu un bărbat atât de curtat.

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii CANCAN Exclusive, Nikita le-a arătat fanilor mesajele pe care le-ar fi schimbat luni de zile cu Morrone. Videoclipul s-a viralizat rapid, iar oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care au crezut-o pe Nikita și cei care au râs alături de ea de întreaga situație.

Nikita l-a urmărit pe Michele Morrone prin București

Zilele acestea, Michele Morrone și-a făcut apariția în București, spre surprinderea tuturor românilor. Acesta nu a venit pe meleagurile noastre pentru vreun proiect cinematografic, ci datorită unei domnișoare absolut superbe, românca Bogdana Tancău. 

Cei doi se pare că au o relație extrem de serioasă, care durează deja de câteva luni. Prima dată, ei au fost văzuți împreună în Grecia, unde au petrecut mai multe zile împreună. 

​Acum, văzând că Michele Morrone e în București, Nikita a decis să îl „confrunte”. Astfel, s-a dus după el la restaurantul la care starul internațional fusese văzut și filmat, apoi l-a urmărit prin București pentru a discuta cu el.

„De o lună şi jumătate nu am mai vorbit cu el, de aia a venit, ca să mă facă geloasă pe mine. Pe Bogdana a cunoscut-o la o petrecere în Mykonos şi acum i-a dat 10.000 de euro ca să-l convingă să vină şi pe la ea. Eu nu îl mai vreau, nu vreau să stau cu așa bărbat, care se vinde pe 10.000 de euro. Toate femeile care au fost cu el îmi scriu şi mă roagă să le răzbun, că le-a luat bani”, a spus Nikita pentru CANCAN.

Foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni