• PRO TV
  • Michele Morrone a venit în România pentru iubita lui. Cine este Bogdana Tancău, româncă care i-a furat inima actorului

Michele Morrone a venit în România pentru iubita lui. Cine este Bogdana Tancău, româncă care i-a furat inima actorului

Michele Morrone a venit în România pentru iubita lui. Cine este Bogdana Tancău, româncă care i-a furat inima actorului

Michele Morrone se află în România! Starul internațional a venit la noi în țară grației Bogdanei Tancău, românca de care este îndrăgostit nebunește.

Gallery

​Michele Morrone a ajuns astăzi, 4 septembrie 2024, în România! Starul din filmul „365 Days” a fost surprins într-un restaurant din centrul Capitalei, acolo unde nu a fost de unul singur, ci împreună cu iubita lui, Bogdana Tancău. Alți oameni au putut să se întâlnească cu el pe Calea Victoriei, unde l-au surprins în diverse ipostaze, fără să le vină să creadă că în fața lor este chiar celebrul actor. 

​Cine este Bogdana Tancău, românca de care este îndrăgostit Michele Morrone

Până nu de mult, Michele Morrone a format un cuplu cu frumoasa Moara Sorio, însă lucrurile se pare că nu au funcționat așa cum a visat starul de film. Astfel, el a pus ochii pe o bombă sexy din România, pe numele ei Bogdana Tancău. Cei doi și-au asumat relația în urmă cu câteva luni, atunci când au fost surprinși pe o plajă din Grecia.

Acum însă, se pare că lucrurile au devenit și mai serioase, deoarece Morrone a venit tocmai în România pentru a-și vedea aleasa inimii.

Bogdana locuiește în București și este antrenoare de fitness la propria ei sală de antrenamente, lucru care se și observă grație corpul ei foarte bine sculptat. Tânăra este și influencer în mediul online, fiind urmărită de peste 100.000 de oameni pe Instagram.

​Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni