• PRO TV
  • Andreea Bănică, o nouă ipostază incendiară după scena cu dansul provocator de la concert! Cum a apărut, de această dată, artista: „Îl invidiez pe soț!”

Andreea Bănică, o nouă ipostază incendiară după scena cu dansul provocator de la concert! Cum a apărut, de această dată, artista: „Îl invidiez pe soț!”

Andreea Bănică, o nouă ipostază incendiară după scena cu dansul provocator de la concert! Cum a apărut, de această dată, artista: „Îl invidiez pe soț!”

După videoclipul celebru în care și-a pus în evidență decolteul, chiar pe scena unui concert, Andreea Bănică dă din nou lovitura! Fosta membră a trupei Blondy s-a afișat, la 46 de ani, îmbrăcată într-o vestimentație extrem de provocatoare

Gallery

​Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute artiste din lumea showbiz-ului românesc, fură din nou toate privirile! La scurt timp după ce și-a etalat decolteul prin mișcări „jucăușe” în timpul unui concert la care erau prezente mii de persoane, fosta membră a trupei Blondy a comis-o din nou, de data aceasta din intimitatea casei sale.

Soția lui Lucian Mitrea s-a fotografiat într-o ipostază sexy, în pat, purtând un costum foarte decupat, de culoare neagră. La descrierea imaginii, cântăreața a scris: „Cârcotași “e mulți”! Eu bine cu mine”.

Fotografia a stârnit un val de reacții în mediul online. Unii au apreciat-o, iar alții nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa sa:

„Nu știm ce vrei să demonstrezi, nu a zis nimeni ca nu arăți bine, te îmbraci doar vulgar”.

„Andreea, auzi ce zice lumea! Îți închid ușile la biserică dacă te duci”.

„Odată cu timpul ținem morțiș s-arătăm că suntem forever young”.

„Nu ținem sa arătam, ci arătam cum putem fiecare , din câte mă știu, cam așa am fost mereu, ba acum mă plac mai mult decât la 23”.

„Hai că le-ai ofticat pe alea care ziceau că ai îmbătrânit și-ți atârnă pielea #duşmaniiîmipoartăpică ….că n-au valoarea mea”.

„Fără defecte! Ești mai mișto decât una de 20 ani”.

Foto: Instagram, TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni