• PRO TV
  • Fosta noră a lui Ion Țiriac conduce un bolid electric care valorează aproximativ 100.000 de euro. Cu ce mașină se laudă Ileana Lazariuc

Fosta noră a lui Ion Țiriac conduce un bolid electric care valorează aproximativ 100.000 de euro. Cu ce mașină se laudă Ileana Lazariuc

Fosta noră a lui Ion Țiriac conduce un bolid electric care valorează aproximativ 100.000 de euro. Cu ce mașină se laudă Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc este o prezență foarte discretă în spațiul public. În ultimele luni a devenit mult mai activă pe rețelele de socializare. Ce publică fosta noră a lui Ion Țiriac pe Instagram?

Gallery

Ileana Lazariuc este tot mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică imagini din vacanțe, de la ieșirile cu prietenele ei, precum și fotografii cu cei doi băieți pe care îi are din mariajul cu Alexandru Țiriac. Recent, fostul model în vârstă de 42 de ani a postat imagini cu bolidul de lux pe care îl conduce. Acesta valorează aproximativ 100.000 de euro.

Ce mașină conduce fosta noră a lui Ion Țiriac

Ileana Lazariuc este și va rămâne o prezență discretă în spațiul public. În 2009, aceasta s-a căsătorit cu Alexandru Țiriac și și-a dedicat întreaga viață creșterii copiilor, Alexandru și Nicholas.

Acum că băieții sunt mari, fosta noră a lui Ion Țiriac pare că vrea să își reia activitatea din online, căci a început să fie mult mai activă.
Recent, Ileana a publicat imagini cu bolidul pe care îl conduce, este vorba despre un Mercedes-Benz EQE 350 4MATIC SUV cu prețul pornind de la 96.789. Autoturismul este electric, are cutie automată de viteze și 292 de cai putere, potrivit unica.ro.

Mai mult, Ileana Lazariuc are și o colecție impresionantă de genți de designer. În ultimele săptămâni, Ileana a publicat pe Instagram fotografii cu patru genți, două semnate de la Hermès, una de la Chanel și una de la The Row. Una dintre gențile de la Hermès se vinde la mâna a doua cu 29655 de euro. Cealaltă costă 17.889, în timp ce gențile de la Chanel și The Row costă în jurul a 20000 de euro împreună.

Ileana Lazariuc și Alexandru Țiriac s-au despărțit în 2017, după aproximativ opt ani de căsnicie. În prezent, Alexandru formează un cuplu discret cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Fosta noră a lui Ion Țiriac nu s-a afișat cu niciun alt bărbat după despărțirea de soț. Ileana și Alexandru sunt în continuare o familie unită pentru băieții lor.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni