• PRO TV
  • Cristina Pucean va turba de furie! Cine e dansatoarea celebră pe care a încercat s-o combine Bogdan de la Ploiești: „A zis tot”

Cristina Pucean va turba de furie! Cine e dansatoarea celebră pe care a încercat s-o combine Bogdan de la Ploiești: „A zis tot”

Cristina Pucean va turba de furie! Cine e dansatoarea celebră pe care a încercat s-o combine Bogdan de la Ploiești: „A zis tot”

Faptul că lui Bogdan de la Ploiești îi plac dansatoarele nu mai este niciun secret pentru nimeni, deoarece de câțiva ani el se iubește cu nimeni alta decât Cristina Pucean.

Relația lor a fost mediatizată în exces, iar Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean chiar au profitat de acest lucru și, ori de câte ori aveau nevoie de puțină publicitate, anunțau că se despart. Însă doar ca strategie de marketing, mai ales când artistul avea de lansat o nouă melodie sau un nou videoclip.

Chiar dacă au spus nu doar o dată că nu mai formează un cuplu, manelistul și celebra dansatoare au fost văzuți în continuare împreună, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimentele pe care le au.

Gallery

​Liniștea din cuplul celor doi poate fi însă zguduită puțin de o altă dansatoare celebră în lumea maneliștilor: Denisa Despa, care în ultima vreme a fost văzută și în luptele RxF.

Denisa Despa i-a oferit un interviu pe YouTube lui Bogdan Mocanu, iar acesta a dorit să afle cine sunt maneliștii care i-au făcut avansuri dansatoarei. Tânăra nu a dorit să ofere nume, dar a precizat că toți cântăreții alături de care a lucrat s-au dat la ea.

„Hai să nu dăm nume. Toți artiștii s-au dat la mine, de la A la Z! La început, când ne-am cunoscut, toți”, i-a spus Denisa Despa lui Bogdan Mocanu.

Acesta a insistat însă și a întrebat-o direct pe Denisa Despa dacă Bogdan de la Ploiești s-a dat și el la ea. Dansatoarea nu a verbalizat răspunsul, însă a zâmbit și a dat din cap afirmativ.

„Gata, a zis tot”, a spus Bogdan Mocanu după ce a văzut gestul făcut de Denisa Despa.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni