• PRO TV
  • Antonia a dat un tun financiar de proporții. Își vinde imaginea pentru mai bine de 2 milioane de euro. Cu cine a semnat artista

Antonia a dat un tun financiar de proporții. Își vinde imaginea pentru mai bine de 2 milioane de euro. Cu cine a semnat artista

Antonia a dat un tun financiar de proporții. Își vinde imaginea pentru mai bine de 2 milioane de euro. Cu cine a semnat artista

Antonia a dat cel mai mare tun financiar din tot ceea ce înseamnă contractele de imagine din țara noastră. Artista a primit peste două milioane de euro, pentru a apărea în reclamele unei singure firme.

Gallery

Considerată ca fiind cea mai frumoasă femeie din România, Antonia știe ce să facă, pentru a se îmbogăți peste noapte. Artista a semnat un contract de imagine în valoare de milioane de euro, așa cum doar vedetele de peste ocean o fac.

Antonia este imaginea unei cunoscute case de pariuri

Pe lângă banii pe care îi face din concerte, Antonia câștigă sume frumoase și de pe urma contractelor de imagine pe care le are. Cu milioane de urmăritori pe Instagram, aceasta este plătită de diverse brand-uri, pentru a le promova produsele sau serviciile.

Citește și:

​De data aceasta, însă, pentru Antonia a venit un contract mai mult decât generos. Artista este imaginea unei case de pariuri, pentru suma de 2,2 milioane de euro, relatează Cancan. Cântăreața va apărea în diverse reclame timp de trei ani și va interpreta melodii speciale pentru seria de reclame TV în care va apărea.

Antonia și Alex Velea și-au ales nașii de nuntă

Antonia și Alex Velea vor ajunge în fața altarului și și-au ales, deja, nașii pentru cununie. Chiar dacă nu știu când vor face nunta și nu au început pregătirile, cei doi și-au ales părinții spirituali.

În cadrul unei emisiuni televizate, Alex Velea a mărturisit că nunta ar fi trebuit să aibă loc în toamna anului trecut, dacă nu ar fi avut un program atât de încărcat. Cu toate acestea, la un moment dat, vor face și acest pas, alături de nașii Lucian și Bianca, doi dintre prietenii lor vechi.

Citește și:

„Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a spus Alex Velea.

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni