• PRO TV
  • Anamaria Prodan, la un pas de a pierde vila de la Snagov. Impresara trebuie să scoată o avere din buzunar, pentru a cumpăra partea pierdută de Laurențiu Reghecampf: „Nu vrea să plătească”

Anamaria Prodan, la un pas de a pierde vila de la Snagov. Impresara trebuie să scoată o avere din buzunar, pentru a cumpăra partea pierdută de Laurențiu Reghecampf: „Nu vrea să plătească”

Anamaria Prodan, la un pas de a pierde vila de la Snagov. Impresara trebuie să scoată o avere din buzunar, pentru a cumpăra partea pierdută de Laurențiu Reghecampf: „Nu vrea să plătească”

Anamaria Prodan are de trecut un nou hop în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf și asta deoarece o parte din vila de la Snagov a fost scoasă la licitație, după ce antrenorul nu și-a achitat datoriile.

Gallery

Anamaria Prodan este în criză de timp, deoarece trebuie să scoată, rapid, o sumă colosală din buzunar, pentru a cumpăra partea din vila din Snagov a lui Laurențiu Reghecampf. Impresara este foc și pară, deoarece susține că locuința trebuia să le rămână moștenire copiilor.

Anamaria Prodan poate cumpăra partea lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a fost dat în judecată de Universitatea Craiova, deoarece nu a plătit suma de 200.000 de euro, care îi permitea să rezilieze contractul, pentru a putea pleca la o altă echipă.

Partea lui din vila de la Snagov a fost scoasă la licitație, iar Anamaria Prodan încearcă să rezolve situația cât de repede se poate. Impresara are prima opțiune de a achiziționa partea lui Laurențiu Reghecampf și speră să o răscumpere în curând.

Citește și:

​Anamaria Prodan trebuie să scoată din buzunar suma de 200.000 de euro și susține că toate problemele create de Laurențiu Reghecampf nu îi dau voie să se bucure de fericirea pe care o simte alături de Ronald Gavril.

„Săracul nu a avut niciodată mai multe de două case cu mine, pe care s-a pus sechestru, după cum știi, iar partea lui a fost scoasă la licitație. Vine cineva, se roagă de el să plătească datoriile făcute peste tot, de data aceasta la Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Nu vrea să plătească. Mihai Rotaru a câștigat procesul. Ce a făcut el în toată viața asta?! O casă în America, una la Snagov, din milioane făcute. Mă opresc aici”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf i-a afectat pe copii

Anamaria Prodan nu s-a sfiit să recunoască faptul că divorțul de Laurențiu Reghecampf i-a afectat pe copii, deoarece nici măcar ei nu îi venea să creadă, la început, ceea ce se întâmplă.

Citește și:

​Recent, Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a fost invitată în podcastul acesteia, unde a mărturisit că nu se grăbește să își facă o relație, deoarece divorțul mamei sale de antrenor i-a demonstrat că, deși lucrurile par a fi perfecte, adevărul poate fi altul și nu vrea să ajungă și ea în aceeași situație.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni