• PRO TV
  • „Frumosul meu, te-ai dus!” Ionuț s-a sinucis în curtea părinților, la doar 31 de ani. Tânărul și-ar fi filmat ultimele clipe din viață

„Frumosul meu, te-ai dus!” Ionuț s-a sinucis în curtea părinților, la doar 31 de ani. Tânărul și-ar fi filmat ultimele clipe din viață

„Frumosul meu, te-ai dus!” Ionuț s-a sinucis în curtea părinților, la doar 31 de ani. Tânărul și-ar fi filmat ultimele clipe din viață

Ionuț și-a pus capăt zilelor în curtea părinților. Tânărul avea doar 31 de ani. Ce l-a îndemnat să recurgă la gestul tragic?

Gallery

​Ionuț s-a decis să își încheie socotelile cu viața. Bărbatul nu a mai putut trăi fără femeia iubită și fără copilul său, despre care apropiații spun că nu era lăsat să îl vadă.

În loc de rămas bun, tânărul din Iaşi a ales să îşi înregistreze ultimele clipe din viaţă

Ionuț, tânărul ieșean, nu și-a mai revenit după despărțirea de mama copilului său. Se pare că femeia nu îi mai dădea voie să își vadă fiul. Măcinat și distrus pe interior, Ionuț a decis să își pună capăt zilelor. S-a sinucis în curtea casei, iar cea care l-a descoperit a fost chiar mama sa, scrie BZI.

Oamenii au sunat de urgenţă la 112, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Trupul său a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea necropsiei.

„La data de 02 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea imobilului din Municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 31 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Vestea că Ionuț a recurs la un gest necugetat i-a șocat pe apropiați care au scris mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să te ierte, fratele meu (Duţule), şi nu-mi vine să cred cum ai plecat așa de tânăr, lăsându-ne pe toți cu atâtea amintiri pe care nu le vom mai retrăi! Te iubesc, Tiron Ionuț. Drum lin spre ceruri”.

„Dumnezeu să te ierte, Duțu. Chiar dacă ne-am certat, îmi doream să te știu bine, nu să aflu asta. Erai un băiat cu suflet bun, rău de gură, dar cu intenții bune și știi că țineam la tine și nu aș fi vrut vreodată să știu că ai făcut asta. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, drum lin spre cer”.

„Frumosul meu, te-ai dus! N-am să te uit niciodată”, „înger drag, te-ai dus”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni