• PRO TV
  • Gheorghe Dincă descrie scene halucinante din închisoare! La ce chinuri a fost supus „Monstrul din Caracal” de ceilalți deținuți: „Nu doresc nici dușmanilor”

Gheorghe Dincă descrie scene halucinante din închisoare! La ce chinuri a fost supus „Monstrul din Caracal” de ceilalți deținuți: „Nu doresc nici dușmanilor”

Gheorghe Dincă descrie scene halucinante din închisoare! La ce chinuri a fost supus „Monstrul din Caracal” de ceilalți deținuți: „Nu doresc nici dușmanilor”

Gheorghe Dincă a acceptat să vorbească cu jurnaliștii și a descris prin ce chinuri a trecut în închisoarea de maximă securitate în care își execută sentința, după ce le-a violat și ucis pe Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (15 ani).

Gheorghe Dincă este criminalul care a zguduit România în anul 2019, atunci când le-a violat și ucis pe două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, apoi le-a ars cadavrele într-un butoi din curte. Acesta a fost găsit vinovat după ce la locuința lui au fost descoperite rămășițele fetelor și este condamnat la 30 de închisoare, în Penitenciarul Craiova. 

Cazul „Caracal” a provocat o adevărată revoltă publică, deoarece Alexandra Măceșanu a reușit, la acea vreme, să scape din frânghiile cu care criminalul a legat-o și a sunat la 112. Din păcate, tânăra a fost tratată de operatorii Poliției Române cu neglijență și, deși i s-a promis că o echipă de polițiști se va prezenta la fața locului în câteva minute, abia după 19 ore autoritățile au descins în curtea criminalului. A fost prea târziu pentru ca tânăra de doar 15 ani să fie salvată.

La acea vreme, posturile și publicațiile de știri au publicat apelurile înregistrate ale Alexandrei Măceșanu, în care îi implora pe oamenii legii să o salveze, după ce deja fusese supusă unor chinuri greu de imaginat. 

La ce chinuri a fost supus „Monstrul din Caracal” de ceilalți deținuți: „Nu doresc nici dușmanilor”

Recent, o echipă de jurnaliști ai publicației Gândul l-a contactat pe Gheorghe Dincă și a cerut o întâlnire cu acesta. Monstrul din Caracal a răspuns afirmativ cererii și, astfel, oamenii au aflat cum se desfășoară sentința lui Dincă. 

Acesta a povestit că în primele luni de arest i-a fost greu deoarece în celula în care este închis se află 22 de persoane, care dorm în paturi suprapuse pe trei nivele, iar el a primit patul de sus, ca un semn de umilință.

„Suntem 22 de persoane în 56 de metri. M-au chinuit ca pe Iisus, prin ce am trecut, nu doresc nici dușmanilor, trebuia să urc și am o afecțiune la ambii genunchi din ’75, din armată”, a declarat Gheorghe Dincă pentru sursa citată anterior.

Acum însă, deținut a ținut să menționeze că stă în patul 1 și că nu a fost necesar să se impună prin violență în fața celorlalți, în așa fel încât să îi oblige să îl respecte.

„Am fost boxer la categoria grea. Am luat mulți pumni în cap. Am renunțat pentru că nu-mi plăcea violența. Nu-mi arde mie de smardoială și nici alții nu o caută cu mine”, a explicat criminalul și violatorul în serie.

Gheorghe Dincă și-a făcut mai multe tatuaje în închisoare. Ce reprezintă acestea

Jurnaliștii au observat că Gheorghe Dincă are corpul plin de tatuaje, cele mai multe dintre acestea făcute în închisoare. Monstrul din Caracal a explicat că cele mai multe sunt pasaje din Biblie, semn că încearcă să se apropie de Dumnezeu.

„Am multe tatuaje. Cele mai multe sunt pasaje din Biblie. Mi le-a făcut un băiat, care a fost închis la Craiova. Acum a plecat în altă parte… Nu am avut noi tuș aici, la pușcărie. Cu funigine de cauciuc ars mi le-a bătut”, a explicat Dincă.

Foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni