• PRO TV
  • Fosta iubită a lui Michele Morrone pare să sufere încă după italian! Ce postări a făcut Moara Sorio în timp ce actorul se distrează în România cu noua cucerire

Fosta iubită a lui Michele Morrone pare să sufere încă după italian! Ce postări a făcut Moara Sorio în timp ce actorul se distrează în România cu noua cucerire

Fosta iubită a lui Michele Morrone pare să sufere încă după italian! Ce postări a făcut Moara Sorio în timp ce actorul se distrează în România cu noua cucerire

S-au iubit doi ani și au umplut rețelele de socializare cu imagini și filmulețe în care păreau de nedespărțit. Recent, celebrul Michele Morrone și modelul Moara Sorio și-au dat unfollow pe Instagram și au șters toate fotografiile în care erau împreună.

Gallery

​La începutul lunii august, pe când încă mai avea poze pe contul de socializare cu Moara Sorio, Michele Morrone a fost surprins în compania unei femei superbe pe străduțele din Mykonos, Grecia.

Misterioasa brunetă s-a dovedit a fi o româncă, potrivit cancan.ro. Mai exact, Bogdana Tancău, o cunoscută antrenoare de fitness cu peste 100.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Se pare că starul din „365 de zile” a fost cucerit iremediabil de frumoasa româncă și chiar a ales să viziteze România de dragul ei.

Actorul a postat mai multe imagini din București pe contul de Instagram și s-a plimbat pe străduțele din Centrul Vechi. 

CITEȘTE ȘI:

În timp ce Michele Morrone descoperă România la brațul noii sale cucerire, Moara pare să sufere încă după italian.

Fosta iubită a postat pe contul de Instagram un filmuleț în care apare la volan și ascultă o melodie despre dragoste și suferință. Tot la InstaStories, Moara a postat o fotografie cu un tablou abstract, în dreptul căruia a pus un emoji cu o inimă frântă și textul „totuși de ce...”. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Se pare că fosta iubită a lui Michele Morrone și-a găsit alinarea în artă. Pe lângă modelling, Moara petrece timp în fața pânzei de pictat și visează să-și expună lucrările într-o galerie de artă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Moara Sorio (@moarasorio)

Michele și-a oficializat relație cu Moara pe Instagram în primăvara anului 2023, dar cei doi se întâlneau în secret din noiembrie 2022.

Tânăra are doar 22 de ani și este din Elveția, potrivit Daily Mail. Pe lângă modelling și artă, Moara lucrează, de asemenea, la Cembra Many Bank AG, potrivit profilului său LinkedIn. Cât timp a fost iubita italianului, Moara i-a cunoscut băieții și a chiar a fost fotografiată alături de actor și fosta lui soție, Rouba Saaedeh, de care a divorțat în 2018.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images/ Instagram

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni