• PRO TV
  • Ce părere are Adrian Minune despre ginerele său, Bogdan Căplescu! Cântărețul a recunoscut tot înainte de anunțul divorțului: „Opinia mea e că...”

Ce părere are Adrian Minune despre ginerele său, Bogdan Căplescu! Cântărețul a recunoscut tot înainte de anunțul divorțului: „Opinia mea e că...”

Ce părere are Adrian Minune despre ginerele său, Bogdan Căplescu! Cântărețul a recunoscut tot înainte de anunțul divorțului: „Opinia mea e că...”

Karmen Simionescu a dat de veste, în urmă cu puțin timp, că ea și partenerul ei de viață, Bogdan Căplescu, au hotărât să meargă pe drumuri separate. Iată ce părere are tatăl artistei, cunoscutul cântăreț de manele Adrian Minune, despre ginerele său.

Gallery

​Un nou divorț în showbiz-ul românesc! Karmen Minune a anunțat că se desparte de Bogdan Căplescu, precizând că vor rămâne în relații bune de dragul fiicei lor, Sofia.

Cei doi au fost căsătoriți cinci ani, timp în care fostul partener al artistei a avut ocazia de a-i cunoaște foarte bine familia. În cadrul unui interviu acordat acum mai mult timp, Adrian Minune a vorbit foarte sincer despre ginerele său. Pe Bogdan Căplescu l-a descris ca fiind un om foarte muncitor, iubitor, dar și ambițios.

„La mine în telefon este trecut Bogdan, băiatul meu mai mare. Este un băiat excepţional, indiferent câtă avere sau bogăţie ar avea. El se trezeşte din somn, îşi face lecţiile pentru facultate, el şi munceşte.

Da, am zis să fie pentru mine cineva să mă apare ( n.r Bogdan va deveni avocat) şi aşa pentru că, în ziua de azi, e o modă! E o modă să mac-mac-mac! Opinia mea e că s-au cunoscut foarte bine”, a spus Adrian Minune în cadrul unei emisiuni TV.

Karmen Minune și Bogdan Căplescu s-au despărțit!

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (...) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii”, a spus Karmen Simionescu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni