• PRO TV
  • Avocatul lui Vlad Pascu, declarații șocante! Cum încearcă să îi scoată vinovați de accident pe cei doi tineri care au murit: „În corp li s-a găsit alcool în cantități mari”

Avocatul lui Vlad Pascu, declarații șocante! Cum încearcă să îi scoată vinovați de accident pe cei doi tineri care au murit: „În corp li s-a găsit alcool în cantități mari”

Avocatul lui Vlad Pascu, declarații șocante! Cum încearcă să îi scoată vinovați de accident pe cei doi tineri care au murit: „În corp li s-a găsit alcool în cantități mari”

19 august 2023 este cu siguranță o zi care nu va fi uitată prea curând de români. Atunci, Vlad Pascu, un tânăr de doar 19 ani, s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a lovit cu mașina un grup de tineri.

Din păcate, două persoane, un băiat și o fată, au murit pe loc, în timp ce alți tineri au ajuns răniți la spital. Autorul accidentului a fugit de la fața locului și a fost găsit de oamenii legii în Vama Veche.

Deși a trecut mai bine de un an de la tragedia care a șocat România, instanța nu a dat încă niciun verdict. Mai mult decât atât, se pare că avocatul lui Vlad Pascu încearcă să îi scoată vinovați de accident pe cei doi tineri care au murit!

„În corpul persoanelor decedate s-a găsit alcool în sânge și în urină, cantități destul de mari, în sensul de 0,7 spre 1 la mie. Cred că acest element pe care îl regăsim în raportul de necropsie, care este probă în dosarul penal, ar trebui analizat strict ca circumstanță de comitere a infracțiunii. Cum ne spune de altfel textul legal pe care îl invocăm la momentul înlocuirii arestului preventiv cu cel la domiciliu”, a spus Alin Trandafirescu, avocatul lui Vlad Pascu.

Declarația lui a fost făcută la cel mai recent termen din proces, la care Vlad Pascu nu s-a prezentat, pe motiv că ar avea unele probleme de sănătate. În plus, Alin Trandafirescu a mai afirmat că tânărul pe care îl reprezintă ar trebui scos din pușcărie și plasat în arest la domiciliu, până când procesul se va termina și va fi dată o sentință definitivă.

„În ceea ce privește cererile de control medical, în parte au început să fie soluționate și în sens pozitiv, astfel că urmează o procedură de internare în afara penitenciarului pentru consultații, în special problemele clinice cu care s-a născut, respectiv la inimă și la rinichi”, a mai afirmat avocatul.

foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni