• PRO TV
  • Două cadavre au fost surprinse plutind pe Marea Neagră! Cine ar putea fi cei doi oameni care și-au pierdut viața în apa învolburată

Două cadavre au fost surprinse plutind pe Marea Neagră! Cine ar putea fi cei doi oameni care și-au pierdut viața în apa învolburată

Două cadavre au fost surprinse plutind pe Marea Neagră! Cine ar putea fi cei doi oameni care și-au pierdut viața în apa învolburată

O descoperire șocantă a avut loc în România! Un pescar a surprins două cadavre plutind pe Marea Neagră și a alertat imediat autoritățile!

Un caz șocant a avut loc în largul Mării Negre, la aproximativ 11 km sud-est de Gura Portiței, acolo unde un pescar a observat că două trupuri neînsuflețite plutesc pe apă. În acel moment, a sunat de urgență la 112, iar o echipă de polițiști s-a prezentat la fața locului.

Autoritatea Navală Română (ANR), prin Maritime Rescue Coordination Centre, a efectuat marți  seară demersurile pentru recuperarea celor două cadavre. În acest caz a fost alertată şi Garda de Coastă.

Autoritatea Navală Română, prin Serviciul MRCC (Maritime Rescue Co-ordination Centre), desfăşoară la această oră o operaţiune de recuperare a două corpuri care au fost observate plutind la aproximativ șapte mile sud-est de Gura Portiţei. Alerta a fost dată de un pescador aflat în zonă, iar ofiţerii MRCC au solicitat deplasarea navei ARSVOM SAR Artemis la locul indicat. A fost, totodată, alertată şi Poliţia de Frontieră”, au transmis reprezentanţii Autorităţii Navale Române.

Mai mult decât atât, oamenii legii sunt de părere că cele două cadavre ar putea să le aparțină unor bărbați, în vârstă de 59 și 63 de ani, care au fost dați dispăruți pe data de 31 august, după ce s-au îmbăiat la gura de vărsare a Brațului Sfântu Gherghe, în Marea Neagră.

Cine sunt cei doi bărbați care au dispărut pe 31 august

În dimineața zilei de sâmbătă, 31 august, în jurul orei 08:15, reprezentanții Autorității Navale Române au fost alertați cu privire la dispariția a două persoane care și-au petrecut seara în zona gurii de vărsare a Brațului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră.

Iniţial, reprezentanţii ARSVOM au anuțat că cei doi dispăruţi ar fi fost pescari

Din informaţiile persoanei care a alertat autorităţile, cei doi barbaţi dispăruţi au 59, respectiv 63 de ani. Unul purta un şort de culoare roşie, iar cel de-a doilea un şort de culoare kaki. Este important de menţionat că zona gurii de vărsare a Dunării este cunoscută pentru curenţii puternici care reprezintă un pericol semnificativ, au precizat reprezentanţii ANR.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni