• PRO TV
  • Călin Donca îi cere daune uriașe lui Dorian Popa, după ce afacere i-a fost pusă la pământ. Afaceristul vrea să doneze suma unui centru de copii: „A făcut acuzații pe la televiziuni”

Călin Donca îi cere daune uriașe lui Dorian Popa, după ce afacere i-a fost pusă la pământ. Afaceristul vrea să doneze suma unui centru de copii: „A făcut acuzații pe la televiziuni”

Călin Donca îi cere daune uriașe lui Dorian Popa, după ce afacere i-a fost pusă la pământ. Afaceristul vrea să doneze suma unui centru de copii: „A făcut acuzații pe la televiziuni”

Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa și, acum, îi cere despăgubiri uriașe, motivând că imaginea și afacerea cu panouri fotovoltaice au avut de suferit de pe urma comentariilor făcute de artist.

Gallery

După ce Călin Donca a fost arestat, Dorian Popa a ieșit public și a mărturisit că a fost victima unei excrocherii, nemaiputând să aibă încredere în Călin Donca și în afacerea sa. Eliberat din închisoare, milionarul din Brașov a promis că îl va trage la răspundere și l-a dat în judecată.

Călin Donca îi cere despăgubiri uriașe lui Dorian Popa

După ce a scăpat de problemele cu legea, Călin Donca a ieșit la atac și le cere socoteală tuturor celor care i-au pus la îndoială sinceritatea și afacerea cu panourile fotovoltaice. Fără doar și poate, cel mai mare dușman al lui, în acest moment, este chiar Dorian Popa, cel despre care, la un moment dat, spunea că îi este bun prieten și investitor.

Citește și:

„În momentul în care am fost arestat pentru total alte acuzații decât colaborarea mea sau activitatea pentru care Dorian Popa m-a promovat, numitul Dorian Popa a făcut defăimare la adresa mea, pur și simplu, din pură inițiativă, ceea ce mi-a făcut un extraordinar de mare dezavantaj de imagine, deoarece a făcut acuzații pe la televiziuni și, mai departe, a făcut un grup, unde a investit toți investitorii mei și să facă împreună acțiuni, să vină la Brașov după bani, să învrăjbescă 407 oameni împotriva mea”, a spus Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni televizate.

Recent, milionarul brașovean a mărturisit că pagubele create de Dorian Popa sunt mult mai mari decât cineva și-ar putea închipui, motiv pentru care, ar trebui să primească despăgubiri în valoare de zeci de milioane de euro.

Cu toate acestea, susține că se mulțumește doar cu câteva zeci de mii de euro, bani pe care nu îi va păstra pentru el, ci îi va dona unui centru de copii.  

Călin Donca vrea să recupereze o parte din banii pierduți

Deși drumul va fi unul lung și anevoios, căci niciunul dintre cei doi nu va renunța la pretențiile pe care le are, Călin Donca nu se lasă înduplecat și îi cere vlogger-ului o sumă mult mai mică decât cea pe care susține că ar merita-o.

În cazul în care instanța îi va da dreptate, banii vor ajunge la o casă de copii și nu în buzunarul afaceristului, care este în stare de orice, pentru a-și reabilita numele.

Citește și:

​„Vorbim de zeci de milioane de euro, dacă ar fi să discutăm despre paguba imaginii afacerii și imaginii mele. Bineînțeles că el nu are aceste sume cu care să mă despăgubească (...) Eu știu că nu are de unde să îmi dea. Ce rost are să îl dau în judecată pentru un milion de euro? 30.000 de euro pe care vreau să îi donez, aia vreau, vreau să îi donez unui orfelinat de copii”, a concluzionat acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni