• PRO TV
  • Oana Radu nu poate trece nici acum peste momentul în care fostul iubit a fost incendiat, într-o scară de bloc. Artista s-a simțit vinovată pentru cele întâmplate: „A fost un șoc”

Oana Radu nu poate trece nici acum peste momentul în care fostul iubit a fost incendiat, într-o scară de bloc. Artista s-a simțit vinovată pentru cele întâmplate: „A fost un șoc”

Oana Radu nu poate trece nici acum peste momentul în care fostul iubit a fost incendiat, într-o scară de bloc. Artista s-a simțit vinovată pentru cele întâmplate: „A fost un șoc”

Oana Radu a trecut prin unul dintre cele mai grele momente din viața ei, în urmă cu cinci ani, când fostul ei iubit a fost incendiat. După ce a fost internat mai multe săptămâni, bărbatul și-a dat ultima suflare.

Gallery

Nefericitul eveniment a marcat-o profund pe Oana Radu, care nici acum nu și-a revenit în urma celor întâmplate. Artista nu a putut face nimic pentru a-l salva și, recent, a vorbit despre tragedia care a avut loc.

Oana Radu și fostul iubit nu mai erau împreună

În cadrul unei emisiuni la care a fost invitată de curând, Oana Radu a mărturisit că, în momentul în care fostul ei iubit a fost incendiat, nu mai formau un cuplu, iar apropiații chiar încercau să îi ajute să se despartă.

Chiar dacă relația lor nu mai funcționa, vestea a traumatizat-o pe Oana Radu, care nu și-a putut reveni din șoc. Mai mult decât atât, artista a recunoscut că s-a simțit vinovată, deoarece, în ultimul an, lucrurile între ei nu mai funcționau așa cum ar fi fost normal.

Citește și:

„Într-o zi, când el a plecat la Craiova, în speranța că își va găsi un job și o carieră în Craiova, am primit un telefon de la sora lui, care a spus că cineva i-a dat foc, că l-a ars. A fost un șoc, groaznic. Cea mai grea perioadă din viața mea”, a spus Oana Radu.

Oana Radu a rămas traumatizată din cauza experienței

Artista a recunoscut că a fost atât de afectată de cele întâmplate, încât ar fi fost în stare să dea uitării toate lucrurile care i-au adus în punctul de a se despărți. Mai mult decât atât, starea acesteia se tot înrăutățea cu fiecare zi în care fostul ei iubit avea de suferit, motiv pentru care, a început să se confrunte și ea cu unele probleme.

Citește și:

„La un moment dat, în cele 25 de zile de spitalizare, i-au amputat un picior. Aș fi fost în stare să muncesc o viață întreagă, să îl ajut. A fost un șoc. Dacă mă întrebai cine sunt, unde sunt, cum mă cheamă, nu mai știam. Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și, efectiv, simțeam că mor la fiecare cinci secunde”, a mai spus Oana Radu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni