• PRO TV
  • Mădălina sau Georgina? Cele două vedete s-au "duelat" în ținute spectaculoase la Festivalul de la Veneția, pe covorul roșu

Mădălina sau Georgina? Cele două vedete s-au "duelat" în ținute spectaculoase la Festivalul de la Veneția, pe covorul roșu

Mădălina sau Georgina? Cele două vedete s-au "duelat" în ținute spectaculoase la Festivalul de la Veneția, pe covorul roșu

Mădălina Ghenea a bifat o apariție impecabilă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. În stilul în care ne-a obișnuit, românca a ales o rochie clasică, elegantă, care i-a pus silueta în valoare.

Vedeta a ales o rochie bej, decoltată, cu șlit adânc și cu o glugă pe cap. Cu un machiaj natural și părul aranjat simplu, fără coafuri sofisticate, Mădălina Ghenea a fost admirată și fotografiată din toate unghiurile.

Vedeta a postat imagini de la evenimentul “Diva E Donna” din cadrul Festivalului de la Veneția pe contul său de Instagram, care de curând a fost spart de hackeri. Vedeta a rămas fără pagina oficială și a recunoscut că nu i-a fost ușor să o recupereze.

Gallery

​Sursa foto: Getty Images

La același eveniment și-a făcut apariția și partenera lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez. Aceasta și-a pus în valoare silueta cu o rochie decoltată și mulată pe talie.

În cadrul evenimentului care a coincis cu cea de-a 81-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, Georgina a primit premiul Diva e Donna pentru Femeia Anului, pentru documentarul său "Soy Georgina."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni