• PRO TV
  • Toată relația lor e o mare minciună? Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre Taylor Swift și Travis Kelce

Toată relația lor e o mare minciună? Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre Taylor Swift și Travis Kelce

Toată relația lor e o mare minciună? Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre Taylor Swift și Travis Kelce

Povestea lor pare desprinsă din filmele de dragoste de la Hollywood – o cântăreață faimoasă și un sportiv de succes trăiesc o iubire pasională, nu se feresc de paparazzi și tot ce fac este extrem de... public. Asta a ridicat suspiciuni din partea fanilor, iar acum o nouă ipoteză a luat naștere – că relația dintre Taylor Swift și Travis Kelce este “un aranjament”.

Publicația britanică Daily Mail a publicat un document care arată detalii legale privind relația dintre cei doi, inclusiv data la care se vor despărți.

“Când Taylor Swift și Travis Kelce au confirmat că formează un cuplu, fanii cântăreței au fost convinși că ea și-a găsit Alesul. De fapt, este o poveste de dragoste care ar putea fi chiar un film de la Hollywood – vedeta pop și sportivul care s-au îndrăgostit sub privirile întregii lumi”, scrie și Daily Mail, care apoi aruncă “bomba” – cei doi au și data despărțirii trecută în contract.

Reprezentanții lui Kelce au negat că plănuiesc să se despartă la finalul acestei luni, după ce un document scris pe hârtie cu antetul companiei sale de PR din SUA a fost răspândit online. Documentul, care pare să fi fost creat de firma Full Scope, cu sediul în Los Angeles, dezvăluie o strategie de a face publică despărțirea lor și spune că data anunțului este 28 septembrie.

Acesta detaliază, de asemenea, un plan de a lansa o declarație oficială la sfârșitul acestei luni – la trei zile după despărțire – pentru a „permite furiei inițiale a mass-media să se liniștească și pentru a asigura claritatea.”

​Sursa foto: Getty Images

Se adaugă că anunțul va fi „elegant, respectuos și va sublinia respectul reciproc.”

Potrivit Daily Mail, documentul mai precizează că anunțul se va concentra pe „dezvoltarea personală” a lui Kelce, prezentând despărțirea ca pe o „parte naturală a vieții”. De asemenea, va sublinia angajamentul său față de carieră și realizările sale continue în industria sportivă.

Ei plănuiesc, de asemenea, să trimită acest anunț către principalele agenții de presă, împreună cu un comunicat de presă pentru a asigura o „acoperire amplă.”

Gallery

Totuși, un purtător de cuvânt al Full Scope a insistat că acestea sunt „complet false și fabricate și nu au fost create, emise sau autorizate de această agenție”.

Reprezentantul a mai spus că au apelat la avocați – deși nu se așteaptă să-l găsească pe vinovat.

„Ne-am angajat echipa juridică pentru a iniția proceduri împotriva persoanelor sau entităților responsabile pentru falsificarea ilegală și dăunătoare a documentelor,” au spus ei.

Nu toți fanii cred în declarație – care a fost postată pentru prima dată pe Reddit.

Sursa: Daily Mail

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni