• PRO TV
  • Pare că și-a uitat hainele acasă! Georgina lui Ronaldo, imposibil de ignorat pe canelele din Veneția, într-o ținută sumară

Pare că și-a uitat hainele acasă! Georgina lui Ronaldo, imposibil de ignorat pe canelele din Veneția, într-o ținută sumară

Pare că și-a uitat hainele acasă! Georgina lui Ronaldo, imposibil de ignorat pe canelele din Veneția, într-o ținută sumară

Festivalul de Film de la Veneția nu atrage numai mari actori de la Hollywood, ci și vedete din toate domeniile, oameni de afaceri și sportivi. Sau soții și iubite de sportivi ? Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, s-a făcut, cu siguranță, remarcată la sosirea sa în Veneția.

În vârstă de 30 de ani, Georgina Rodriguez și-a făcut apariția pe aeroportul din Veneția într-o ținută minusculă, care lasă impresia că nu ar fi… terminată! Pare că lipsește fusta. Sau pantalonii!

Georgina și-a etalat corpul într-o bluză mulată și o pereche de… mult spus “pantaloni” minusculi, purtați cu dres-plasă.

Din avion direct pe o ambarcațiune pe canalele Veneției – Georgina nu a pierdut vremea în Italia ? Partenera lui Ronaldo s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare și apoi a încărcat imaginile pe pagina sa de Instagram.

Gallery

​Sursa foto: Profimedia, Instagram

Sosirea ei în Veneția vine la scurt timp după ce Cristiano a sugerat că s-ar fi căsătorit deja cu Georgina. Atacantul echipei Al Nassr și al naționalei Portugaliei are o relație cu Georgina din 2016, au doi copii împreună, iar ea este și mama “vitregă” a celorlalți trei copii ai săi. Recent, el s-a referit la Georgina ca fiind soția lui într-un videoclip postat pe YouTube.

Vorbind pe podcast-ul WHOOP, Ronaldo a spus: „Îmi beau cafeaua când îmi încep ziua. Este rutina mea... dimineața, îmi beau cafeaua, vorbesc cu copiii mei, cu soția mea și îmi încep ziua.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni