• PRO TV
  • Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley, imagini superbe din vacanța petrecută în Ibiza. Cum arată acum copiii celebrului cuplu

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley, imagini superbe din vacanța petrecută în Ibiza. Cum arată acum copiii celebrului cuplu

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley, imagini superbe din vacanța petrecută în Ibiza. Cum arată acum copiii celebrului cuplu

De aproape 14 ani formează un cuplu irezistibil și sunt nelipsiți de la festivaluri și petreceri mondene. În realitate, Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham adoră să petreacă mai mult timp alături de copiii lor, micuții Jack și Isabella. Recent, au decis să-și bucure fanii cu fotografii din vacanța lor de familie în Ibiza.

Gallery

​Rosie Huntington-Whiteley a postat mai multe imagini dintr-o locuință, situată pe malul mării, cu o priveliște idilică. Copiii și părinții lor s-au s-au distrat de minune la plajă și la piscină. 

Supermodelul a rezumat astfel cum s-au desfășurat zilele lor de odihnă pe meleagurile spaniole. Cu o galerie întitulată „Ibiza babies”, ea a arătat apusuri superbe, nisipul alb al plajelor și jocurile în piscină cu cei mici.

În ținute lejere, cei doi au făcut plimbări și s-au bucurat de liniștea insulei alături de cei doi copii, dar și de prieteni, printre care s-a numărat și Ashleigh Dempster, scrie hola.com. Femeia de afaceri este cunoscută pentru faptul că a fondat brandul de încălțăminte AKID în 2014, când nu găsea pantofi eleganți și confortabili pentru cei trei copii ai săi. 

Jason Statham (57 de ani) și Rosie Huntington-Whiteley (37 de ani) formează un cuplu din 2010 și au împreună un băiețel, pe nume Jack Oscar (7 ani), și o fetiță, botezată Isabella James (2 ani). Cuplul este extrem de discret când vine vorba despre viața personală, iar Rosie postează rar poze cu cei doi copii. Fanii eu au apreciat foarte mult că de data aceasta, vedeta a fost mult mai deschisă. (vezi galeria foto de mai sus)

Sursă foto: Instagram/ Rosie Huntington-Whiteley

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni