• PRO TV
  • Horoscop zilnic 4 septembrie 2024. Feciorele își suplimentează veniturile, Peștii cuceresc pe cineva de care se simt atrași

Horoscop zilnic 4 septembrie 2024. Feciorele își suplimentează veniturile, Peștii cuceresc pe cineva de care se simt atrași

Horoscop zilnic 4 septembrie 2024. Feciorele își suplimentează veniturile, Peștii cuceresc pe cineva de care se simt atrași

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, dinamizează de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul casei și familiei și vei investi energie să rezolvi un context locativ sau ce ține de relațiile cu familia. De asemenea, vei avea nevoie să simți siguranță emoțională și susținere, mai ales dacă ai trecut printr-o perioadă mai grea din punct de vedere relațional.


Taur

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, traversează sectorul comunicării, învățării și deplasărilor și urmează o perioadă cu multe interacțiuni, întâlniri, prezentări de proiecte și învățare a unor lucruri noi. Atenție la impulsul de a intra mai des în conflicte!

Gemeni

Marte, planeta acțiunii, îți dinamizează de astăzi sectorul financiar și urmează o perioadă dinamică, cu determinare să-ți mărești veniturile, să închei colaborări, să porți negocieri, să te valorifici mai mult. Prietenii te pot recomanda în proiecte noi.

Rac

Cu Marte, planeta acțiunii, de astăzi în semnul nașterii tale, simți că ai mai multă energie și determinare să demarezi proiecte, să rezolvi diverse chestiuni administrative, profesionale, personale sau relaționale. Atenție, însă, că este posibil să ai impresia că ceilalți nu pot ține pasul cu tine, să ai impulsul de a intra mai des în conflicte!

Leu

Marte, planeta acțiunii, traversează de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul asociat trecutului, frământărilor interioare și subconștientului și-ți vei redirecționa energiile spre interior pentru o reechilibrare emoțională și fizică. Dacă simți nevoia să-ți pui viața pe alte baze este un moment prielnic.

Fecioară

Marte, planeta acțiunii, îți activează de astăzi sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor de viitor și aduce multă implicare și determinare, curaj și initiative să demarezi planuri pe termen lung. Posibil să reușești să-ți suplimentezi veniturile dintr-o asociere cu un prieten.

Balanță

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, activează zodia Rac, respectiv sfera carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului profesional, semn că urmează o perioadă activă, cu determinare și curaj pentru îndeplinirea unor obiective.

Scorpion

Începând de astăzi, odată cu intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în casa studiilor și perfecționării, vei fi determinat să investești în creșterea și pregătirea ta, să participi la schimburi de experiență, să urmezi cursuri sau să pleci în călătorii. Posibil să ții cu tărie de convingerile tale atunci când dezbați un subiect.

Săgetător

Sectorul intereselor financiare și al relațiilor intime primește de astăzi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii. Urmează o perioadă în care te preocupă rezolvarea unui context financiar, relational, ceva ce este încurcat de mai mult timp și ai tot amânat rezolvarea.

Capricorn

Marte, planeta acțiunii, intră de astăzi în Rac, pe casa mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale și urmează o perioadă dinamică, cu energie multă, implicare, curaj și initiative de a cuceri pe cineva sau de a investi mai mult în relație. Și parteneriatele profesionale vor cunoaște modificări, iar unele se pot rupe pentru a lăsa loc altora.

Vărsător

Sectorul muncii și activităților profesionale este dinamizat de astăzi de Marte, planeta acțiunii. Așadar, urmează o perioadă dinamică, cu multă implicare la serviciu. Atenție însă la relațiile cu colegii sau colaboratorii care pot deveni conflictuale!

Pești

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze de astăzi sectorul iubirii și aventurilor, flirtului și cuceririlor și vei avea curaj să acționezi într-o direcție, să cucerești pe cineva de care te simți atras, să-ți rezervi mai mult timp partenerului de cuplu, să te reconectezi cu acesta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni