• PRO TV
  • Motivul pentru care Karmen, fiica lui Adrian Minune, nu a făcut nunta cu Bogdan Căplescu. Ce se întâmpla, de fapt, în căsnicia vedetei

Motivul pentru care Karmen, fiica lui Adrian Minune, nu a făcut nunta cu Bogdan Căplescu. Ce se întâmpla, de fapt, în căsnicia vedetei

Motivul pentru care Karmen, fiica lui Adrian Minune, nu a făcut nunta cu Bogdan Căplescu. Ce se întâmpla, de fapt, în căsnicia vedetei

Karmen și Bogdan Căplescu s-au căsătorit civil în 2019 și au o fetiță minunată împreună, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului.

Gallery

​Artista și fostul ei soț nu și-au rostit jurămintele în fața altarului, mereu amânând momentul potrivit pentru marele eveniment.

Din păcate, acel moment nu a mai venit, deoarece relația lor a fost umbrită de neînțelegeri, iar cei doi au decis să se despartă. Karmen a visat la o nuntă de poveste și chiar și-a imaginat cum ar dori să arate ziua cea mare.

Cântăreața își dorea un eveniment spectaculos, de aceea a mărturisit că nu va grăbi lucrurile.

„Întrebarea care eram sigură că o să vină. Pentru nunta mea o să mai aveți mult de așteptat. Și eu mai am mult de așteptat. Eu la nunta mea vrea să pice așa flori din cer și să fie așa, nu știu cum să zic, să fie wow”, a spus Karmen Simionescu pe Instagram.

Din păcate, nu a ajuns să poarte rochia de mireasă alături de Bogdan, căci drumurile lor s-au despărțit.

După nașterea fiicei lor, Sofia, Karmen și Bogdan au încercat să-și salveze relația și au apelat la terapia de cuplu. Venirea pe lume a micuței a adus multe schimbări, iar cei doi au avut nevoie de sprijin specializat pentru a face față presiunilor.

„Am fost la terapie de cuplu și am stat la povești, pentru că la noi s-a întâmplat totul pe repede înainte, amândoi eram destul de tineri și ne doream foarte mult să continuăm relația, însă eu treceam printr-o perioadă foarte dificilă cu depresia postnatală, el le avea pe ale lui și presiunea de a întreține o familie – fiindcă a trecut foarte repede de la stadiul de puști la stadiul de tată și soț”, a mărturisit artista pentru viva.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni