• PRO TV
  • Fotografie rară cu Nadia Comăneci în costum de baie! Apariție îndrăzneață la 62 de ani: Cum arată zeița de la Montreal

Fotografie rară cu Nadia Comăneci în costum de baie! Apariție îndrăzneață la 62 de ani: Cum arată zeița de la Montreal

Fotografie rară cu Nadia Comăneci în costum de baie! Apariție îndrăzneață la 62 de ani: Cum arată zeița de la Montreal

Nadia Comăneci a surprins fanii cu o nouă apariție pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie în care apare în costum de baie, la vârsta de 62 de ani.

Gallery

​Zeița de la Montreal, care va împlini 63 de ani în noiembrie, a renunțat de această dată la ținutele sportive și la cele de gală, optând pentru o ipostază relaxată pe plajă.

„Hai la plajă”, a scris Nadia în postarea sa, în care poartă un costum de baie negru din două piese, o șapcă și ochelari de soare, arătând o formă fizică impresionantă.

Cum se menține Nadia Comăneci în formă?

Într-un interviu acordat în trecut, celebra gimnastă a explicat ce face pentru a se menține în formă și cum își păstrează tonusul muscular. Ea continuă să facă exerciții în sala de gimnastică și nu lasă să treacă nicio zi fără mișcare.

„Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică”, a declarat Nadia Comăneci pentru Gazeta Sporturilor.

Totodată, fosta gimnastă este foarte atentă la alimentația sa, având un regim alimentar echilibrat și evitând excesele. „Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu”, a adăugat Nadia Comăneci.

Foto: Facebook/Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni