• PRO TV
  • Sfâșietor! Ce a apărut la locul accidentului în care Vlad Pascu a ucis doi tineri acum un an. Imaginea e cutremurătoare

Sfâșietor! Ce a apărut la locul accidentului în care Vlad Pascu a ucis doi tineri acum un an. Imaginea e cutremurătoare

Sfâșietor! Ce a apărut la locul accidentului în care Vlad Pascu a ucis doi tineri acum un an. Imaginea e cutremurătoare

La mai bine de un an de la accidentul tragic în care Vlad Pascu a provocat moartea a doi tineri, locul unde s-a produs tragedia din 2 Mai a devenit un adevărat altar.

Gallery

​Ziua de 19 august a rămas o amintire dureroasă pentru familiile lui Sebi și Roberta, două vieți curmate prea devreme.  Locul accidentului a fost transformat într-un adevărat altar de către părinți, prieteni și alți apropiați ai victimelor.

Spațiul este împodobit cu flori, lumânări, o plăcuță memorială și un mic copăcel care simbolizează renașterea și continuitatea vieții. Mesajul emoționant de pe plăcuța dedicată lui Sebi reflectă durerea și dorul familiei: „Bunătate, fericire și mereu zâmbet. Tu ne-ai învățat ce înseamnă frumusețea în viață, Tu ai fost bucuria în toate momentele noastre. SEBI. Drum lin către îngeri.”

Foto

Alături de locul memorial al lui Sebi se află și cel dedicat Robertei, cea de-a doua victimă a lui Vlad Pascu, care, sub influența drogurilor, a provocat accidentul mortal. Prietenii Robertei au adus flori, au aprins lumânări și au desenat un fluture din pietricele în amintirea ei. 

În timp ce familiile își plâng pierderea, Vlad Pascu încearcă din nou să obțină eliberarea. După ce a invocat dreptul la educație în tentativele anterioare de eliberare, acum acesta susține că are nevoie de tratament medical urgent.

Foto: Inquam Photos, Facebook, TikTok, Fanatik 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni